Vatan Bilgisayar hazır olan ürünleri göndermiyor

metothe1112

Decapat
Katılım
24 Kasım 2021
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar uzun süredir hasretini çektiğim bilgisayarım için para biriktirip kendi çapımda bir bilgisayar toplamaya başladım İncehesap, mediamarket, Hepsiburada, İtopya gibi yerlerden çeşitli parçaları aldım indirim olan yerlerden hepsi hemen hemen dün teslim edildi geçtiğimiz ayın 30'unda başladım satın almaya ve vatan bilgisayardan'da 3 parça ürün sipariş ettim 1 siparişte resimde görüldüğü gibi PSU ve RAM'ler diğer sipariş aynı gün farklı saat monitör, monitörüde aldıktan 2 gün sonra kargoya verdiler ama daha gelmedi olay 30.04.24 tarihinde aldığım ürünler PSU ve RAM Ankara söğütözü şubesinde gözüküyor faturasını1'inde kesmişler ama ben 30'unda aldım geçtiğimiz ayın ve şu an hazırlandı olarak 3 4 gündür ilgili şubede duruyor müşteri temsilcisine bugün dün defalarca aradım durumumu izah ettim rica ettim iletişim kısımlarındaki yerden mail attım bana dedikleri şey 1'inde kesilmiş faturanız işçi bayramı e o zaman işçi ise bayramında sen nasıl fatura kesiyorsun?

Sürekli olarak 1 iş günü içerisinde kargoya verilecek ben ilettim mağazaya en kısa zamanda ürünlerinizi kargoya verilecek diğeri çok yogunluk var bir diğeri kampanyalı ürünlerden dolayı diyerek sürekli ama sürekli oyalıyorlar. Artık gerçekten canım çok ama çok sıkılmaya başladı bilgisayarımın tüm parçaları geldi vatan dışında RAM ve PSU olmadığı için bilgisayarımı çalıştıramıyorum :( eski monitörümde en azından oyun oynardım ama Vatan Bilgisayar beni kaale almıyor bir sürüde şikayet varda şikayet varmış yeni gördüm.

Bugün bende şikayet vara girip şikayet oluşturdum ama dönüş olmadı orayı da takmadılar alta linkini bırakıyorum arkadaşlar ne yapmam gerek beni biraz bilgilendirir misiniz? :( bu Vatan Bilgisayar'ın keyf-i gönlüne göre ne zaman gönderecekler diye beklemek zorunda mıyız? Bunlara dersini verecek bir yöntem bir devlet mecrası vs yok mu yani keşke 3 kuruş ucuz diye vatan almasaydım bin pişman oldum ince hesap hemen gönderdi :(


Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen yoğunluktan dolayı olabiliyor bu tarz şeyler hocam hepsini tek seferde kargoya vermeye çalışsalar busefer kargo firması deposunda bekletecek o daha kötü.

Az sabredin.
 
Bazen yoğunluktan dolayı olabiliyor bu tarz şeyler hocam hepsini tek seferde kargoya vermeye çalışsalar bu sefer kargo firması deposunda bekletecek o daha kötü.

Az sabredin.

Hocam inanmazsınız 5 yıldır bilgisayar hasreti ile yanan birisiyim. Ben mi çok acele ediyorum bilmiyorum ama diğer parçaların hepsi hemen gelmesine rağmen bunların göndermemesi garibime gidiyor ve 2 parça yüzünden bilgisayarı kullanamamakta.
 
Hocam inanmazsınız 5 yıldır bilgisayar hasreti ile yanan birisiyim. Ben mi çok acele ediyorum bilmiyorum ama diğer parçaların hepsi hemen gelmesine rağmen bunların göndermemesi garibime gidiyor ve 2 parça yüzünden bilgisayarı kullanamamakta.
Hocam bende ilk bilgisayarımı aldığım zaman 3 hafta beklemiştim elime gelmesini. Geldiği gün takar kullanırsınız ama dediğim gibi indirim ve fırsat dönemleri çok sipariş geldiğinden yetişemeyebiliyorlar. Arzalı gelmesi veya kargo deposunda beklemesinden iyidir.
 
Yurt dışından alınan ürünler bile ülkeye girdiğinde 1 gün içerisinde geliyor, 3-4 gün bence çok. Kargo firması ile alakalı bir şey bence. Yarın dağıtıma çıkmazsa şikayetçi ol bence.
 
Nereye şikayet edebilirim ki? Şikayet vara yazdım bir tek.

Fatura kesildi ise pazartesi yada salı tüketici heyetine başvur istersen. Aynı ilde isen şube ye gidip bir konuşmayı dene. Ben Gaming gen de 10 gün bekledim ama o da bence o firma için normaldi :D ki yoğun oldukları dönemde aldim ben ama vatan da normal değil bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı