GTX 560 Sierra Ekran Kartı Tanımama ve USB'siz Çalışmaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahmet Canik

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2015
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim. Mac Sierra kurdum, driver kurulumunu yaptım. Ekran kartım GTX 560 ve bir türlü tanıtamadım. Config dosyasında değişiklik yapamıyorum, Yetki Yetersiz hatası alıyorum. Öncelikle - El Capitan'dan sonra gelen değişiklikten dolayı "Yetki Almam" lazımmış. Diğer hata da USB'den dolayı, USB olmadan sistemi açamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
" Config.plist / Graphics içinden NVIDIA işaretle. " burda ne demek istedin anlamadım. dediğin gibi yönergelere uydum yukara icon geldi Nvidia Web seçtim. Sistemi yeniden başlatınca Usb istiyor ve açınca ekran yine küçük, ve ekran kartı gözükmüyor.
 
Yukarıda verdiğim rehberi dikkatlice okuyun.
 
Teşekkür ederim. Rehberde Gtx750 ++ model için yazıyor. Ondan olabilir mi
 
Hayır. Bak rehber sadece NVD kurulumunu anlatmıyor. Orada onu tanıtmak için ne gibi işlmeler yapacağın da var. Biraz daha dikkatli..
 
Herşeyi yaptığım halde olmuyor o yüzden sordum 4 5 saattir uğraşıyorum sonuç elde edemedim kafam karıştı tekrar deniyeyim

Şimdi farkettim. Herşeyi yapıyorum kaydediyorum, çıkıyorum ayarlar eski haline geri dönüyor. Bunun nedeni Hala USB kullanarak açıyor olmam olabilir mi
 
Eğer değişiklikleri USB / EFI içinde kaydetmiyorsan evet.
 
Farklı Bir işletim Sistemine geçtim. Farklı bir sorunla karşılaştım. Bu konuyu kapatabilirsiniz. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı