TurkNet 399.90 TL oldu!

TurkNet'e zam geldiyse bu kısa sürede neredeyse tüm sağlayıcılara zam gelecek anlamına geliyor. Genelde TurkNet zam yaptıktan 1-2 ay sonra Netspeed, Millenicom gibi firmalar da zam yapıyor.

Bu nedenle eğer sırf zam geldi diye sağlayıcı değiştirecekseniz bence bunu bir iyi düşünün.
 
Sitesinde yeni kullanıcılar için fiyat 399 TL'ye güncellendi. Kullanan aktif aboneliği olanlar için ne zaman bu fiyat uygulanacak belli değil. Yeni zam herkese hayırlı olsun.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,9 KB · Görüntüleme: 145
2019 Ocak’tan beri TurkNet kullanıcısıyım. Çok da memnunum, hiç sıkıntı yaşamadım. Hep ilk zammı yapan TurkNet olur, sonrasında diğer firmalar takip eder, aşağı yukarı aynı fiyatlara gelir. Eğer benim gibi memnunsanız acele etmeden diğer firmaların da zamlarını yapmasını ve final fiyatların oluşmasını beklemenizi tavsiye ederim. Zira geçtiğiniz firmadan memnun kalmayabilirsiniz, risktir.

Netspeed’e geçmeyi düşünen arkadaşlara da şimdiden Allah sabır versin. Aklınıza bile gelmeyen sıkıntılarla uğraşacaksınız. Çözüm ya olmayacak ya da aylar sonra olacak.
 
İlk senelerde yeni müşteriye uyguna geliyor. Eskidikçe fiyatları müşteri için maalesef fazla artıyor. Rakamlar yüksek daha uyguna olabilirdi. Bu fiyatlara TurkNet'e geçmek maalesef mantıksız tavsiye etmiyorum.
 
Kendi gigafiber altyapısından kullananları ihya etmek ve aynı zamanda onlardan alamadığı karı çıkarmak için VAE altyapısındaki müşterileri sömürüyor. 2022'de %70 zammı geçirince çıktım bunlardan.

Bir de bazı müşterilerin veya kendisinden yeni ayrılmış kullanıcıların kişisel verilerini satıyor olma ihtimali var. Beni onlarca farklı numaradan rahatsız edip "Türknet internetin yanına avantajlı" D-Smart, Digiturk abonesi yapmaya çalışanlar oldu. Aynı dönem yaptığım araştırmada onlarca Türknet abonesinden aynı şikayeti duydum. 5 yıldır kullandığım telefon numaramı değiştirdim ve çok sıkıntıya yol açtı. Engelle engelle bitmedi onun bunun evlatları.

Allah kimseyi TT veya Türknet gibi şirketlere muhtaç etmesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı