Sanayide ne kadar maaş verirler?

İnternetten para kazanamak yetenek ve şans işi biraz bu bilgsayar ile editler yapabilecek bir gücün varsa hayal dünyanı geliştir ve kısa Shorts videolar tasarla.
Editörüm zaten hocam ama müşteri bulması zor reklam yapmak için bütçem yok elimde eski bir bilgisayar var onunla yapıyorum editleri. Normalde bir youtuber ile anlaştık video başına bir ücret belirledik sonra youtubeyi bıraktı.
 
13 yaşındayım. Kendime bilgisayar almak istiyorum. Ailemin durumu iyi olmadığı için çalışmak istiyorum. İnternetten para kazanıyorum ama bu para yetersiz geliyor. Sanayide veya başka bir yerde çalışmak istiyorum. Sanayide çalışırsam ne kadar maaş verirler? Ayrıca başka nerelerde çalışabilirim?

Hocam benim bildiğim kadarıyla 4 5 aylık tecrübem var sanayide kaportacıda adamlar işi öğretmek için çırak alıyor çok büyük bir şey beklemeyin ama bu zamanda ne kadar verirler bilememe haftalıkmı günlükmü ona göre davranın.

Para kazanmak istiyorsanız sanayi değil de part time işlere bakabilirsiniz ama yaşınızdan dolayı ne kadar verirler bilemem.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı