Yapı Kredi kullanmayın

Evet farkındayım ama çok defa aradık. Kart benim üzerime olmadığı için ben de konuşamıyorum ah bi konuşabilsem hepsine çok güzel sözler söyleyeceğim ama... İstesek yetkili birilerine bağlarlar mı acaba?
Bir deneyin belki bağlayabilirler. Genel müdürlük numarası vardı sanırım.
 
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum, kredi kartına para iade nasıl oluyor? Bu iş için banka kartı lazım değil mi? Sonuçta ATM'ye kredi kartını takıp para çekme diye bir şey mi var?
Ayrıca Amazon neden banka kartına göndermiyor? Ben 2. elde ekran kartı sattım, adam sorun yaşasa site gidip benim karta mı gönderecek, böyle şey mi olur? Olursa da eğer THH çözer değil mi?

Bir de konu sahibinin dediği olay başka bankada oluyor mu?
Kredi Kartına iade edildiğinde sizin kartınızda limit açılır. Limit ise sadece kredi kartı ile alışverişte kullandığınız ve size ait olmayan sanal bir para birimidir. hesap kesim tarihiniz geldiğinde o ay içindeki harcadığınız miktar kadar ödeme yaparak aslında sizin olmadan harcadığınız bu parayı bankaya ödersiniz.

Banka kartında ise size ait olan nakit para vardır. Yani Amazon kredi kartına iade yaptığında aslında bankanın parasını bankaya iade eder ve siz de bankanın parasını işletmeye devam edersiniz. Eğer banka kartına iade olursa para sizindir ve nakit olarak her yerde kullanılabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı