Sosyal medya içerik üretimi için S23 mü iPhone 12 veya 13 mü tercih edilmeli?

Bütçe
30000-40000

selimpk

Femtopat
Katılım
5 Haziran 2023
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, sosyal medyaya (Instagram, TikTok) içerik üretmek amaçlı telefon alacağım paylaştığım gönderiler ve Reels'ler kalite açısından yüksek olsun kalite kaybı yaşamasın istiyorum. Android'de genelde kayıp yaşanıyor diye biliyorum ama bazı yerlerde S23'ün yeni bir telefon olduğu için kayıp yaşatmayacağını söylüyor. Sizce ne yapmalıyım?
 
Diğer Androidlere göre daha iyi ama Iphonelar kadar iyi değil hala sosyal medya optimizasyonu. Iphone 12 ve 13 çok pahalı şuan alınmaz. S23 daha mantıklı.

Bütçe 40 bin ise S24 var.
S23'ten hiçbir artısı yok hatta bazı noktalarda geride.
 
Alınmaz kamerası sorunlu çıktı. Batarya olarak da kötü S23'e göre. 40 bin verip kamerası düzelsin diye 2-3 güncelleme beklenmez.

Benim asıl amacım paylaşımlarımın kaliteli olması ikisinin kameraları birbirine yakın sonuçlar veriyor ama benim kafamı kurcalayan nokta Android'lerdeki kalite düşme sorunu.

40K'ya iPhone 13 alınmaz değerini hak etmiyor. İkinci elde 13 Pro bakılabilir. Ya da yerinde olsam iPhone 15 Pro Max yurt dışı alır geçerim.

Kayıt ücretinin artışıyla orijinali ile arasında pek bir fark kalmadığını düşünüyorum bu yüzden yurt dışı cihaza biraz uzaklaştım yoksa ilk önceliğim benim de yurt dışı almaktı.
 
Benim asıl amacım paylaşımlarımın kaliteli olması ikisinin kameraları birbirine yakın sonuçlar veriyor ama benim kafamı kurcalayan nokta Android'lerdeki kalite düşme sorunu.
O hep olan bir şey maalesef. Sıfır kalite kaybı istiyorsanız iPhone'a yönelmeniz gerek, o da en güncel ve düşük fiyatlısı 15. Ayrıca bütçeniz çıkmıyorsa iPhone cihazları pek de f/p sayılmaz. Sadece 2. elde satarken değeri Android kadar düşmez ve daha kolay satılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı