iPhone 13 Pro vs Samsung S23 Ultra

  • Konuyu başlatan PyXs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 715
Güç tasarrufu diye bir şey olması lazım denedin mi? Zaten 1 milyon AnTuTu puanı var, işlemciyi %70'e falan sınırlasan performansının düşeceğini sanmıyorum
Güç tasarrufuna alırsam cihaz 1920x1080 60 hz erkana düşüyor performansı düşüp, takılmaya başlıyor tabiki çok sık takılmıyor ama ben bu cihazı zaten ekran özelliklerinden dolayı almışım e onları da kullanamadıktan sonra gidip kaçak xioami alsam da aynı işlevi vericek bu kadar parayı boşa vermiş olurum.
 
Güç tasarrufuna alırsam cihaz 1920x1080 60 Hz erkana düşüyor performansı düşüp, takılmaya başlıyor tabii ki çok sık takılmıyor ama ben bu cihazı zaten ekran özelliklerinden dolayı almışım e onları da kullanamadıktan sonra gidip kaçak Xiaomi alsam da aynı işlevi verecek bu kadar parayı boşa vermiş olurum.

Ekrana dokunmadan sadece işlemci limitleme yok mu güç tasarrufu ayarlarında? Android bozmuş
 
İki tarafı da kullandım ve cidden Samsung eko sistemi Apple kullanan adama yabancı gelmez. Üstelik ig de ya da sosyal medyada Apple daha kaliteli olayı da tarih oldu artık herhangi bir bozma vs yapmıyor. Ek olarak sırf arayüz için gidip affedersiniz 30k vermek varken 90k vermek abesliktir bana göre. 13 Pro almamanız için birden fazla sebep sayarım size. Kasa gövde oranı, ekran kalite oranı, şarj ve ısınma, hızlı şarj olmaması, S23u ile 1 gün sonunda bile şarj kalacakken 13 Pro ile günde kaç kez şarja takacaksınız belli değil, özelleştirme, kamera birçok yenilik ve özellik, birçok şeye para vermeden kullanabilme daha iyi performans ve daha uzun süre kullanabilme şansı vb. 13 Pro cidden aşırı ısınıyor ve şarj dayanmıyor ek olarak tatmin etmiyor siz bilirsiniz.
 
Bu karşılaştırmada S23 çoğu konuda önde.
 
Arkadaşlar merhaba şu anda Realme GT 2 Pro kullanıyorum ekran suresi az olduğu için(5 -6 saat max) telefonu değiştrime fikrim var, fakat seçeneklerın arasında kaldım. 40.000 TL bütçe ile sizce pili 87-90 arasında olan bir iPhone 13 Pro mu tercih edersiniz yoksa 12 RAM 512 GB depolama Samsung S23 ultrayı mı tercih edersiniz? Ben sürekli bir Android kullanıcısıyım iOS hiç deneyimlemedim fakat nedense Android'den IOS'a geçen çoğu kişi daha Android kullanmayacağını söylüyor. Şu anda kullandığım telefonun da özellikleri gayet iyi iPhone 13 Pro alacak olursam pişman olur muyum sizce?

13 Pro Max kullanıyorum ve ben de sana net bir şekilde S23 Ultra öneririm.
 

Geri
Yukarı