Elektronik HyperX Pulsefire Haste 999TL

cartel.exe

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2021
Mesajlar
4.312
Makaleler
1
Çözümler
23
Yer
Los Angeles
Ben yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum.

Mouse ele çok güzel oturuyor ve Çok hafif

Ancak Orta tekerleği ilk 4 ayda bozuldu. Amazona yazdım yenisini gönderdiler sağ olsunlar. Onun dışında yanında verdikleri yapıştırmalarla birlikte kullanıyorum. Yapıştırmalar çok fazla şekilde kir tutuyor. Yapıştırmaları sökmeyi denemiyorum çünkü yapıştırıcı lekeleri gözüküyor.
 
Ele oturması açısından daha önce rival 3 kullandıysan bu mouse ele çok iyi geliyor. Rival 3 ün bir tık ele oturanı gibi düşünebilirsin. Prime bu modellere göre biraz büyük kaçıyor. Rival 3 kullanıyorum prime da rahat edemedim. Prime mini daha iyi bir seçenek olabilir.
 
Hyperx marka hiç bir şey almayın bozulduğunda tamir için destek alabileceğiniz hiç bir yeri yok. Hyperx cloud core marka kulaklığım bozuldu, garanti belgesinde hp bilgisayar yazıyor onları aradığımda biz hyperx desteği vermiyoruz diyorlar, hyperx ile görüşün diyorlar. hyperx'in de türkiyede ulaşılabilecek hiç bir yeri yok. Şikayet var sitesine de aylar önce yazdım, cevap alamadım. zaten şikayet var sitesinde de hiç çözüme kavuşturulmuş şikayeti yok.
 

Geri
Yukarı