Türknet'e Geçiş Mantıklı mı ?

Hasan005152hsnta

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2017
Mesajlar
173
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dediğim gibi geçmeli miyim? Görüşlerinizi belirtirseniz mutlu olurum. Bulunduğum lokasyon 35 Mbps AKN'siz destekliyor. Şu anda hiçbir internet servis sağlayıcısı ile aboneliğim yok. Yarın Türknet'in sitesi üzerinden kaydımı yapacağım. Fikirlerinizi almak istedim. Cevaplayanlara teşekkürler.

Ayrıca merak edenler için geçiş sürecimi yazacağım. Buraya yazmazsam ayrı bir konuda yazarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geç derim ben. Taahhütsüz olması zaten ekstra cazip kılıyor, kullananların çoğu memnun gibi bir izlenim de var. Bence bu aralar en mantıklısı TurkNet.
 
Sırf Müşteriye gösterdikleri ''İLGİ'' için bile geçilir.
Geçeceğim.
Geç derim ben. Taahhütsüz olması zaten ekstra cazip kılıyor, kullananların çoğu memnun gibi bir izlenim de var. Bence bu aralar en mantıklısı TurkNet.
Bencede taahhüt yok akn yok ve 60 TL geçişi başlattım aksama doğru evrakları hazır edeceğim. Yarin yollarim. Aşamaları buraya yazacağım adim adim.
Bence deneyin, beğenmezseniz taahhüt olmadığı için iptal ettirme şansınız var.
Deniyorum. Başlattıcam islemleri.
 
Türkiye'nin en iyi internet firmalarından biri diyebilirim. TTNet'in taahhüt süresi dolduktan sonra bence geçeceğim.
Benim eve internet baglanmiyordu altyapı sorunundan dolayı. Sonra türk telekomun canı istedi ve altyapı çekti. 20 dk sürdü sürmedi. Bunun için 2 sene bekledim. Ve hizimi sorguladim türk telekom üzerinden 100 mbps alabileceğini fakat kopma olacağını 50 nin ideal olduğunu söyledi. Bende turknet'i gördüm o sıralarda baktım akn falan yok dedim deneyim. Zaten evim saha dolabına 20 metre falan.

Şuanda kayıt yapıyorum. Adres kısmına gelince 3 soru sordu. Telefon hattım var, telefon hattım yok, yalın internet abonesiyim. Benim evimde hiçbir şekilde internet ve telefon bağlı değil şuanda. Hangisini işaretleyeceğim ? lütfen hızlı yardım.

Ve başarısız. Türknet'e geçemiyorum. Sebebi ise fatura için banka değil kredi kartı istiyor. Ama bende banka kartı var :(.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetleriyle bir konuşun bence illa kredi kartı istiyorsa ailenizden birininkini yazıp sonra müşteri hizmetlerinden otomatik ödemeden çıkarabilir miyim diye sorun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı