Driver Booster v5 Pro Nasıldır?

Efectpowr

Hectopat
Katılım
14 Ağustos 2017
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Driver booster v5 Pro bütün sürücüleri en son günceller mi ve ne kadar güvenli sağlıklıdır?

Hem Driver Booster v5 Pro ile sistemi güncellemek hem aygıt yöneticisinden tek tek güncellemek ve Ardından Windows Updateden'de tek tek bulup güncellersek sistemimiz en son sürüme ulaşır mı? Yani daha Önceki denemelerimde driver booster V5 pro ile sistemi güncellediğim'de aygıt yöneticisinden grafik kartımı sürücü Güncelleştir dediğimde tekrardan sürücü güncelliyor. Yani demek istediğim driver booster V5 pro isimli yazılımda sürücünüz en son demesine rağmen aygıt yöneticisinden neden bütün sürücüler var demedi hayla yükledi? Yani bu tip aklımı kurcalayan bir çok soru oluştu yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Bir de şuanda bu programlarla yaptığım bilgisayarım en son sürücülere ulaşmış mıdır? Driver Booster'in zararlı bir program olduğunu duymuştum fakat benim sürümüm en güncel olanı V5 Pro yani bu programın eski güncel olmayanı ile şuan benim yaptığım güncel olan versiyonunda fark olabilir mi onu da açıklarsanız çok sevinirim. Sağ olun, var olun...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Günde 2-3 bilgisayara format atıyorum kullandığımız program gereği Windows 7 kuruyoruz. Driver Booster ile sorunsuz kuruyorum sürücüleri. Bi' kaç defa ekran kartı sürücü kurmadığı oldu ama 100'de 1 falandır. Windows 10'da ek programa gerek yok Windows Update kendi bulup yüklüyor hepsini.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı