Geçmişte zorbalık yaşamış kişinin dershanede sınır çizmesi doğru muydu?

CheckEngine

Yoctopat
Katılım
29 Ocak 2026
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, konu belki biraz saçma gelebilir size ama benim için önemli sayılır. Öncelikle 18 yaşındayım lise dönemlerimde gerek tipim gerek davranışlarımla çok zorbalandım istenmedim,

Neyse ki o zamanlar geride kaldı. Biraz daha olgunlaştım tipimi ve davranışlarımı düzelttim sayılır ve bir insana hayır diyemediğim için veya bir insan beni zorbalayınca onu terslemediğim için daha çok üzerime gelindi.

Neyse konuya gelelim dershaneye başlayalı 1 ay oldu bu zamanda herkese alıştım uyum sağlamaya çalıştım, genelde kolay uyum sağlayan biriyim. 1 haftadır derse geç geldiğim vakitlerde sınıfta hoca olunca arka sıradan derse geç kaldın girme sınıfa diyorlar bana arkadaşlarım, biliyorum bunu şaka amacıyla söylüyorlar ama bugün dayanamadım geçmişteki bir şey diyemediğim için ezildiğim aklıma geldi.

Sana mı soracağım sınıfa girip girmeyeceğimi dedim bir tık tersledim hoca varken sınıfta, bunu bilerek yaptım yüz bulamamaları için. Sizce yaptığım doğru muydu? Bir tık olgun değiller ergen davranışları var. Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu? Fikrinizi almak için konu açtım bazen bir insana söylediğiniz şeyler onun kafasında yer eder hatta uyuyamaz bile geceleri.
 
Merhaba yaptığınız karşıdaki kişinin niyetine bağlı cidden niyetinin saf ve iyi oldugunu dusunuyorsan ondan zarar gelmez ama bir art niyet seziyorsan dogru yoldasin boyle tiplere yuz verilince kendilerini burjuva falan sanmaya basliyorlar.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı