2020'de Logitech G102 alınır mı?

ugurgsgs15

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2019
Mesajlar
187
2020'de Logitech G102 alınır mı? Genelde CS:GO, Rainbow tarzı FPS oyunları oynuyorum. Ani dönüşlerde takılma yapması beni sinirlendiriyor. Sizce bu mouse beni idare eder mi? Elim orta boylu, fareyi pençe tutuşu olarak kullanıyorum. Cevaplarınız bekliyorum.
 
Ben almıştım, sanırım 3 yıl önce. Çift tıklama sorunu yaşamıştım. Yeni bir fare almak zorunda kaldım. Ama 2 yıl kullandıktan sonra çift tıklama sorunu yaşadım. Garantisi olsaydı verirdim çünkü.
 
Alınır diyen var, alınmaz çift tıklama sorunu oluyor diyen var. Lightsync olanında çift tıklama düzeltildi diyen var. G203 ile birebir aynı diyen var. G203'de çift tıklama sorunu düzeltildi diyen var :)

Hangisi doğru ben de merak ediyorum açıkçası. Yıllar önce Asus Rog Sica almıştım. Switch'leri direk değiştirebiliyorsunuz. Yani lehim vs yapmadan direk çıkartılıp yeni switch takılabiliyor. Keşke her mouse'a böyle özellik getirseler ama işte sistemli eskitme :(

Bir mouse'un tuşu basmıyor diye tamamen çöp olması cidden yazık oluyor. Gerçi eli lehim tutan belki de bunları değiştirebilir. Hiç denemedim.
 
g102 lightsync kullanıyorum 4 aydır herhangi bir sorun yok gayet kaliteli bir mouse. Ancak kulllanıma bağlı bazı yerlerinde parlamalar mevcut . Ayrıca büyük eller için çok uygun değil. Eliniz çok büyükse paranız da varsa g402 veya g403 bakabilirsiniz
 

Geri
Yukarı