O kadar da abartmaya gerek yok, kasayı yakın daha iyi, demek falan nedir yani... Gören de, o bütçede işlemci Intel olunca bilgisayar uzay teknolojisinde oluyor da aynı bütçede AMD olunca hesap makinesi ayarında oluyor sanacak.

:) Biraz abarttım haklısın 'intel' 'nvidia' hastalığı işte ama yani amd işlemci al bide soğutucuya para ver zahmetli iş. Sencede bu fiyata intel daha mantıklı değil mi ?
 
Son düzenleme:
Genelde Intel daha mantıklı seçim olarak görülüyor tabi bütçe arttıkça. Yani 9590 yerine 4770K tercih ederim ben de; ama 6300 ve 8320 seviyesinde çok da farketmiyor benim için. Performans farkı vardır elbet, ona bir şey diyemem. Yine de, sonuçta oyun bilgisayarı toplanıyor, ve işlemcinin etkisi ihmal edilecek kadar az. Öyle olunca, bütçeyi (diğer bileşenlerle aşırı dengesiz olmayacak seviyede) olabildiğince ekran kartına ayırmaya çalışmak daha mantıklı geliyor.
 
Adam render yapmayacaksa neden Intel toplasın? Ben AMD tabanlı bir sistem topladım. İndirime girer girmez alacağım ve bence harika bir sistem oldu.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendime topladığım sistemi paylaştım. Çünkü bu bütçeye intel alınır dendiği için. Ben amd alcam ve intelde bu fiyata bu sistemi toplayamıyosun ne yazıkki. Tekrar söylüyorum paylaştığım sistem kendime alacağım sistem ama eğer benim gibi amd alcak olan varsa onlarda fikir söyleyebilir tabiki.
 
Serkan kardeş,
Intel tabanlı sistemde senin topladığın fiyattan daha azına toplanıyor. Yerinde olsam bunu alırım. Hem kalan paraya biraz ekleme yaparsın. Ayrıca SSD de al.

Sistem:

2014.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı