Anasayfa Haber GeForce Now Üyeleri Haziran’a Kadar Ödeme Yapmayacak

GeForce Now Üyeleri Haziran’a Kadar Ödeme Yapmayacak

GeForce Now

NVIDIA, Founders abonelerine bir e-posta yollayarak ödemeleri Haziran ayına kadar geciktireceğini belirtiyor.

NVIDIA’nın bulut oyun servisi GeForce Now hızlı bir çıkış yaparak kısa sürede 1 milyon abone sayısını geride bırakmıştı. Bu hızlı çıkışın ardından kötü haberler NVIDIA’nın peşini bırakmadı. Sırasıyla Activision Blizzard, Bethesta, 2K Games ve Hinterland gibi yayıncıların tüm oyunları platformdan hızla kaldırıldı.

GeForce Now

Bu olumsuzlukların yanı sıra Mount & Blade II: Bannerlord, Control, Assassin’s Creed ve Far Cry serisi de dahil olmak üzere daha birçok oyun GeForce Now kütüphanesinde kendine yer buldu. En son Microsoft Xbox Game Studios, Warner Bros. Interactive Entertainment, Codemasters ve Klei Entertainment gibi dev yayıncıların geri çekilmesi ise büyük ses getirdi.

Bildiğiniz üzere GeForce Now üyeliği ücretli ve ücretsiz olarak ikiye ayrılıyor. Ücretli Founders üyeliği aylık 4.99 dolar olarak fiyatlandırılmıştı ve ilk üç ayın ücretsiz sunulacağı bildirilmişti. Şimdi ise NVIDIA, GeForce Now Founders üyelerinin ilk ödeme tarihleri Haziran ayına kadar geri çekecek.

“Tahmin edebileceğiniz gibi GeForce Now oyuncularının sayısında ve oyun süresinde önemli bir artış yaşıyoruz.

Hizmet büyümeye devam ederken, ilk fırsatta Founders üyelerimize minnettarlığımızı göstermeye karar verdik ve Haziran 2020’ye kadar faturalandırmaya başlamayacağız. İlk ödeme tarihiniz uzatıldı. Daha fazla bilgi için lütfen account.nvidia.com adresini ziyaret edin. Güvende ve mutlu oyun oynamaya devam edin.”

Şirket bu bu hamleyi bir yandan oyun kütüphanesini güçlendirmeye çalışırken diğer yandan ilk GeForce Now abonelerini kaybetmemek için yapmış olabilir. Diğer yandan COVID-19 salgını sebebiyle oyunseverlere bir jest yapılmış da olabilir. NVIDIA, her açıklamasında yeni oyunların sürekli olarak kütüphaneye ekleneceğini vurguluyor. Önümüzdeki aylarda GeForce Now’un akıbetini hep birlikte göreceğiz.

İlginizi çekebilir: Google, Stadia Connect Canlı Yayını İle Yenilikleri Duyuracak