Anasayfa Haber Elon Musk, Starlink’in Önümüzdeki Ay Betadan Çıkacağını Açıkladı

Elon Musk, Starlink’in Önümüzdeki Ay Betadan Çıkacağını Açıkladı

Elon Musk, Starlink’in önümüzdeki ay betadan çıkacağını söylüyor.

Hatırlarsanız bundan 7 ay önce Starlink’e ön kayıt ücreti olan 99 doları ödeyip ön kaydımızı yaptırmıştık. Starlink’in ne olduğunu bilmeyenler için özet geçelim. Starlink, uydu tabanlı bir internet hizmeti. Daha fazla bilgi için Kafa Ayarı videosunu izleyebilirsiniz.

28 Ekim 2020 tarihinde Starlink’in Açık Beta testlerinin başladığını söylemiştik. O günden bu zamana kadar biz de dahil dünyanın her yerinden bir çok insan Starlink üzerinden internet hizmeti almak için 99 dolarlık ücreti ödeyip ön kaydını yaptırdı. İsteyenler için şu anda da ön kayıt aşamaları hala devam ediyor.

Bundan bir kaç gün önce ise SpaceX Starlink uydularının Dünya ve Mars arasında internet hizmeti sağlayacağını sizlere bildirmiştik.

Birkaç gün önce Elon Musk’ın gönderdiği bir tweetin altına Overshield adlı bir kullanıcı “Starlink betadan ne zaman çıkacak?” sorusunu sordu. Bunun üstüne Elon Musk’ın “Gelecek Ay” cevabını vermesi, Starlink’in Ekim 2021’de betadan çıkacağını doğruluyor.

Starlink’in betadan çıkacağı gün tam olarak belirtilmediği şu sıralarda fiyatların değişmediğini de belirtelim. Bilmeyenler için söyleyelim, ön kayıt ücreti 99 dolar, ekipmanlar ise 499 dolar. Ayrıca ekipmanlara 499 dolar ödedikten sonra o ekipmanları geri teslim edemiyorsunuz. Son olarak, Starlink açık beta testlerinin Ekim 2021’e kadar son hızla devam edeceğini belirtelim.