Baseus Transparent Series Type-C HUB İncelemesi

M1 işlemcili Macbook Air'im için aldığım bu USB HUB oldukça hoş bir ürün. Yarısı siyah transparan plastikle kapatılmışken kalan kısmı ise metal ve Space Gray Macbook renginde neredeyse. Macbook'un renginden biraz daha koyu olsa da cihazın yanına taktığınızda neredeyse aynı renkmiş gibi duruyor.
51v61E7gKTS._AC_SL1200_.jpg


Ürün Macbook'lardaki iki Type-C yuvasına yerleştirilerek kullanılıyor. Ürünü oturtmak biraz zor. Çalışmadığını düşünebilirsiniz anca zorlayıp ittirmeniz gerekiyor. Ürünün üzerinde bir adet beyaz LED mevcut. Çalışmaya başladığında bu LED sabit şekilde yanmakta.
Hub'da iki adet Type-C , İki adet USB 3.0 ve bir adet HDMI yuvası bulunmakta. En üstteki Type-C yuvası Thunderbolt 3 arabirimine sahip. Bu yuvaya Thunderbolt aksesuarlarınızı ya da şarj kablonuzu bağlayabilirsiniz. Thunderbolt üzerinden PD 3.0 87W'a kadar şarj desteklemektedir. İkinci Type-C yuvası ise. USB arabirimine sahip. Buradan cihazı şarj edemezsiniz.
HDMI sürümü belirtilmediği için bilmiyorum ama kılavuzu göre 4K 30Hz'e kadar desteklemekte. Kalan USB yuvaları ise belirttiğim gibi USB 3.0 arabirimlerine sahip.

HDMI hariç her çıkışını deneyebildim ve oldukça stabil sorunsuz bir ürün diyebilirim. Bazı HUB'ların 2.4GHz internet kullanımında hız düşüşüne neden olduğu söyleniyor ancak bulunduğum yerde hızlı ve stabil bir internet olmadığı için yorum yapamayacağım. Aynı anda 4 çıkışı kullanmama rağmen HUB ısınmıyor. Bir çok kişi HUB'ların ısınmasından şikayetçi ancak ben ısınma sorunu göremedim.

Genel düşüncelerim

Bu cihaz oldukça güzel bir ürün. Macbook'a bir defa yerleştirin ve unutun. Diğer HUB'lar gibi kablolu bir yapıdan ziyade direkt cihaza oturan bir tasarımı var ki bu oldukça hoş. Bir çok HUB modellerine baktım ve benim için tatminkar derecede USB çıkışlarına sahip. Fiyatı 311TL ve Amazon.com.tr'de satılmakta. Oldukça memnun kaldığımı söyleyerek almanızı öneririm.

Ürün linki: Baseus Transparent Series Dual Type-C Çok Fonksiyonlu USB Hub Gri : Amazon.com.tr: Elektronik

Yorumlar

Gösterilecek yorum bulunamadı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Persseus
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
578
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
5,00 yıldız

Teknoloji kategorisindeki diğer girdiler

Persseus adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı