Casper fabrikası tarihi

Casper 1991 yılında İstanbul'da kurulan, günümüzde hala üretim yapan yerli bir markadır. Bilgisayar, telefon, ve tablet alanında faaliyetlerine sürdürmektedir. Bilgisayar üretimi yaparak tanınan firma 2014 yılından itibaren telefon ve tablet ile üretimine devam etmiştir. Casper, Türkiye'nin ilk yerli PC markası olarak bilinmektedir. 2015- 2016 yılları arasında "Excalibur" serisi ile Gaming PC sektörüne girmiştir.
images.png

:2009 yılında 65 adet Casper Store ve 1200'ün üzerinde alışveriş ve servis noktası bulunmaktadır. 2007 yılında Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük bilgisayar üretimi yapan bir fabrikaya sahip olmuştur. Günde 5.000 adet bilgisayar üretme kapasitesine sahiptir. Yılın en iyi (yerli) bilgisayar üreticisi gibi birçok ödül almıştır. 2022 yılı itibariyle kendi üretim tesisinde Türk mühendisler ile birlikte anakart üretimine başlamıştır. Aidata markasını Ekim 2009'da satın almıştır. Aidata, tv ve diğer teknolojik ürünlerin üretimini yapıyor.
Kaynakça
:Casper eski logoları
images (3) (1).jpeg

indir (2).png

Yorumlar

Türkiye'de dijital dönüşüme yön veren lider markalardan olmanın gururunu yaşıyoruz.
34.500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu, Avrupa ve Orta Doğu'nun en büyük bilgisayar üretim tesislerinden olan ve yıllık 1 milyon üretim yapılabilen tesislerimizde, tüm ürünlerimizin tasarım ve Ar&Ge süreçlerini kendi mühendislerimiz ile yürütüyoruz.
Global çapta kalite ve teknolojiye sahip ürünlerimizi, geniş hizmet ağı ve yerel üretim avantajlarıyla birleştirerek; ülkemize her zaman en iyi çözüm, ürün gamı ve satış sonrası destek hizmetlerini sunmak için çalışmaya devam ediyoruz.
Kahkaha atasım geldi. Hakkında kısmında yazan şeyler 2023'te süper güç olacağız laflarından daha komik.
 
Pahalı ama kalitesiz ve F/P kesinlikle olmayan ürünleri var Diye'de bir şey yazabilirdin gözümde çöp bir marka.
 
Değerli bir markadır. Benim gözümde bir ASUS dur, ACER dir. Zaten firma vizyonu açısından fark yoktur aralarında. Ancak CASPER e acizane tavsiyem güzel yaparsam pahalı olur, pahalı olursa satılmaz düşüncesinden biraz uzaklaşması. Çok daha güzel projeler yapabileceğini biliyorum. Bizim olduğu için taşlayan grubun tam aksine bizim olduğu için çok değerlidir bende..
 
Kullandığım laptop Casper, ki çok eski bir laptop, buna rağmen hızlı ve güvenilir bir deneyim sunuyor.
Direkt dandik marka demek yanlış olur. Fakat diğer büyük devler varken Casper tercih eder miyim bilmem.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
XEfe.Bey
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.382
Yorumlar
18
Son güncelleme

Teknoloji kategorisindeki diğer girdiler

XEfe.Bey adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı