Kupkuru Ekmek Satmak Sizce de Ayıp Değil Mi ?

Selamlar.

Ankara'da yaşıyorum ve geçenlerde taşınıp aynı semtte başka bir sokağa geçtik. Ben babamla yaşıyorum ve genelde evde tek oluyorum dolayısıyla yemek işi ve kendimi doyurma işi bizzat bana kalıyor. Her neyse sorun bu değil... Bu semte geleli 3 ay oldu ve burada ekmek ve bir şeyler alabileceğim en yakın yer Çağdaş Marketler Zinciri. Buraya kadar her şey normal. Ama sabah 9'da ekmek almazsanız günün tüm saatleri o kalan ekmek taşlaşmış ve sepsert oluyor..

12-1 gibi kalktığım için de doğal olarak ekmek alıp bir şeyler yemek zorundayım. Ama değil o ekmeği yemek kafama vursam kafamı yarar o derece... E peki ben bu ekmeğe normal yenilebilir parasını veriyorsam bu adamlar bana bayat ve taşlaşmış ekmek satmak zorunda mı sizce ? Ve ben İce Tea sevmeme rağmen Fuse Tea'nin 1 litrelik içeceğini kafalarına göre bazen satıp bazen satmıyorlar. + soğuk içecek olmasına rağmen ve dolapta muhafaza olmasına rağmen içeceğin ısısı tabiri caiz ise ''Kan'' gibi.

Hani bu blogu neden açtım derseniz Recep Baltaş'ın dediği gibi ''Hakkınızı her zaman arayın, bir şeyler değişmese bile en azından bazılarının uyumadığını bilsinler'' sözü üzerine yazdım biraz da. 6 senedir millet taş gibi ekmek yemekten sıkılmamışlar sanırım.

Emin olun yaşım 17 olmasa bazı şeylerin hakkını sonuna kadar arayacağım ve arayacağım günlere aylar kaldı. Zira bu ülkede adam sayılmak için 18 yaşında olmak lazım. Yoksa taş gibi ekmeği bir güzel yediriyorlar bize...
  • Beğen
İfadeler: 1 kişi

Yorumlar

Çağdaş Market'ten beklenecek çağdaşlıkta bir hareket desene. Ekmek bayat ise tavsiyem bunu Zabıta'ya şikayet etmen. Ayrıca ayıplı mal olduğu için Tüketici Hakları'na da gitme hakkın var. Zabıta'yı ara şikayet et bayat ekmek satılıyor diye. Bak bakalım kontrole geliyorlar mı. gelmiyorlarsa yine ara. Sürekli ara. Kontrole gelene kadar ara.
 
Zabıta'yı yarın arayacağım güzel fikir. Benim anlamadığım. Oradan 6 senedir alış veriş yapan teyze bu olayın 6 senedir süre geldiğini söylüyor. İçler acısı...
 
Hayır insan bir gün yer iki gün yer. Bayat ekmeği 6 sene de Pavlov'un köpeği anlardı artık et olmadığını ! :D
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Kaan Arslan
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
735
Yorumlar
4
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Kaan Arslan adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı