My Summer Car inceleme

Evet ilk blog oyun incelemesi ilk oyun My Summer Car kanser bir oyun ama hikayeye başka bir blogda deyineceğim burada oynanış ve amacımızı anlatacağım çok üşengeç olduğum için çok kısa olabilir.

Oynanış:
Bazen buglar olup kamera sapıtabiliyor yerin içine falan girebiliyorsunuz onun dışında Türkçe F klavye desteği yok oyunu direksiyon olmadan oynamak kanser ediyor araba sürerken kaza yapıyorsun fakat ben alıştım çarpa çarpa gerçek hayattaki gibi susuzluk, yiyecek, kirlenme, stres, yorgunluk. Vb bunlar mod ile kapatmazsanız çok kanser ediyor alışırsanız gayet modsuz bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Amaç:
Satsuma diye bir arabamız var toplamamızın sebebi annemizin bizi bu arabada doğurması doğduktan sonra araba kaza yapmış(benim düşüncem) sonra bu hale gelmiş bu yüzden bu arabayla bir bağlantımız var. Amcamızın arabasını alıp markete gidip yağlarını doldurup arabayı çalıştırıyoruz araba sorunlu diye tamirciye yani leih fleetariye götürüyoruz o adam arabamızı tamir ediyor tamir edene kadar arabası ferndaleyi alıp geçiçi olarak eve gidiyoruz bizi fleetari arıyor ve haber veriyor ferndale ile tamirciye gidip satsumayı geri alıyoruz ve evimize götürüyoruz sonra parçalar alarak sahibi teimo olan bir bakkala götürüyoruz(önceden market diye söylediğim yer) sonra bize bu adam haber veriyor ve gidip parçaları alıyoruz sonra aracı modifiye ederek Rally arabasına çevirip cumartesi günü saat sabah 5'te yarışa katılıyoruz yarışta ilk 3'e girip kazanıyoruz sonra en başta anlatmam gereken bir sarı araba var bakkalın önünde onu öldürüyoruz içinden bir kız çıkıyor onu eve götürüyoruz sonra uyuyoruz uyandığımızda kağıt bırakıyor sonra satsumayı biraz eski haline getirip onu alıyoruz sonra onla çıkıyoruz sonra o diyor ki bizi partiye veya rampaya götür diyor bunu oyuncu seçiyor ikisinden birine gittiğimizde içki içmeye başlıyoruz en sonunda bayılıyoruz eve geliyoruz bir süre sonra suski denilen o kız bizi arıyor diyor ki hamile oldum diyor sonra bizimle sanki bir bağlantı varmış gibi suskinin oğlu veya kızıda satsumada doğuyor ve oyun bitiyor.

Bu kadardı ama erken erişimden çıktıktan sonra değişebilir.

Yorumlar

Yani yararlı bilgiler elbette var ama çok acemice olmuş kendini geliştirmen, düzgün ve anlaşılır cümleler kurman lazım.
 
Oyun güzel, ancak senin de anlattığın gibi buglar dolu ve oyunun optimizasyonu çok kötü. Satsuma sürekli lego gibi parçalara ayrılıyor, neredeyse 7 yıldan beri erken erişimde, yapımcı bir çıkartamadı stabil sürümü.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Adam_88
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
1.496
Yorumlar
4
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

Adam_88 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı