Korsan Oyuna Karşı Olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

monthean

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2018
Mesajlar
1.244
Çözümler
1
Merhabalar. Türkiye'de korsan oyun duyarı yapan birçok saray çocuğu var. Bu forumda da maalesef ki öyle. Tabii kendileri tüm oyunları istedikleri gibi alabiliyorlar, dolar ve KDV zammı onları ilgilendirmiyor. Türkiye'nin durumu zaten belli. Üstüne oyunları dolar kurundan KDV zammı ile almaya çalışınca ortaya bir oyun için 300-400 TL gibi fiyatlar çıkıyor. Onun dışında bazı oyunların fiyatı 30-40 TL olsa bile o paraya değmiyor. Amerikalıların 5 dolara aldığı oyunları 40 liraya bize kilitliyorlar. Bu durumda da çoğu oyunların Türkiye fiyatlandırmasına göre fiyatları oyunun kendisini hak etmiyor. Oyun yapımcılarının, Steam'in vesaire hiçbir suçu zaten yok. Amerika'da korsan oyun kullanımına karşı çıkarsın anlarım da bu fiyatlarla bu ülkede korsan oyun kullanmayanın aklını sorgularım ben. Bu duyarı kasanların çoğu zaten crackli montaj/fotoshop programları kullanıyor. Hatta bazıları crackli Windows 10. Paranız olsa bile mesela FIFA 21 gibi bir oyuna 420 TL zaten ödemezsiniz. Bu durumda biz ne oynayacağız? Bir bitmediniz gereksiz korsan duyarcıları, salın artık şu insanları.
"guLaNMaYın şU kıReKi" diyen saray çocuğu olur gibi.
 
Bu tür konular da artık beni baydı. Durumu olmayanın korsan olarak oynamasına karışmıyoruz zaten. İtiraz ettiğimiz nokta; 10K'lık sistem dizip "X oyun indirme sitesi güvenli mi?" diyenlere. Artık bu tür konu da açılmasın, bir ton korsan oyun konusu var ya.
 
Korsan oyun arkadaşın dediği gibi emek hırsızlığıdır ve bu yayan kişiler de hayrına yaymıyor içinde virüs gibi şeyler olabiliyor. Tabii ki bazen korsan kullanmak zorunda kalabiliyoruz orası ayrı.
 
1.jpg
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı