Korsan oyun oynayanlara karşı mısınız?

Günümüzde oyun fiyatları aldı başını gidiyor. Bende bazen Steam istek listemde indirime giren oyunları alırken iki kere düşünüyorum ama korsan oynamaya vicdanım el vermiyor. Peki sizin düşünceleriniz ne, korsan oynayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Neden bir oyuna 500-600 TL veresin ki? Onun yerine kendine hikaye kitabı alırsın, ihtiyaçlarını giderirsin hiç olmadıysa da bağışlarsın. Bu zamanda artık oyun satın alan insanlar enayii duruma düşüyor benim için.

Indielere hayır kurumu değiliz, triple a oyunlara ise bir gram altın takmak zorunda değiliz. Eskiden hırsızlık olarak görürdüm ama şimdi Steam oyunlarına bile sahip olmadığımızı biliyorum. Zaten istediğimi oynatabilecek bir PC'ye 40-50 bin lira vermem gereken bir durumda, bir oyun için 60-70 dolar çok fazla. Alabilen alsın, alamayan almasın.

Günümüzde oyun fiyatları aldı başını gidiyor. Bende bazen Steam istek listemde indirime giren oyunları alırken iki kere düşünüyorum ama korsan oynamaya vicdanım el vermiyor. Peki sizin düşünceleriniz ne, korsan oynayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Korsana karşı değilim ama kullanmıyorum.
Hayrına bedava oyun dağıtmazlar diye düşünüyorum.

Karşı değilim imkanım olmazsa bende kullanırım temiz siteler mevcut 3000 bin liraya oyun almaktansa o parayla spor aidatı beslenme masrafi kıyafet parfum gibi ihtiyaçlar alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı