Korsan Oyuna Karşı Olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1615908094986.png

Paran yok diye gidip marketten bir şey çalıyor musun? Aynı şey. Korsan kullanıyorsan da kenarda ses etmeden kullanırsın kendi içinde mecburum dersin biter, sağda solda bunu yayarsan gereken cevabı net alırsın. Bu çok tartışmaya açık bir konu değil.
Bizim ülkemizde olan fiyat ile oyunu karşılaştır bakayım. O fiyata değiyor mu. Amerika'da yaşasaydım oyunun tam değerini ödemiş olurdum. Ama dolarımız yok maalesef. İstenilen fiyat ile ortadaki oyun önemli.

Bir bitmediniz gereksiz korsan duyarcılar.
"Kullanmayın şu cracki" diyerek saray çocuğu oluyorum. Kimse sana bir oyuna 400-500 lira ver demiyor. İndirimlerde gayet alınabilir fiyatlara iniyor oyunlar. Onu da yapamıyorsan Gamepass, EA Play gibi sudan ucuz abonelik sistemleri var. Onu da alamıyorum diyorsan gülerim.

FIFA 21 demişsin. Steam'de 170 liraya kadar düşmüştü geçen. Gayet alınabilir bir fiyat. Oyunların pahalı olması korsan oynamanızı gerektirmez. Oyunların pahalı olmasını bahane edip durmayın artık.

Doğru indirimleri beklersen, ayağını yorgana göre uzatırsan, az biraz para biriktirirsen zaten istediğin oyunu rahatlıkla alıyorsun indirimlerde. Sadece size pahalı değil oyunlar. Bunun zenginlikle vs. zerre kadar alakası yok.

Ben de PC kötü iken korsan oynamıştım CoD MW. 2 ve 3 sonra yeni PC aldım ve o zamandan beridir korsandan uzağım. Para biriktirip alın kardeşim, indirime girdi mi alıyorum ben mesela.

Korsan oyun yapımcı ekibin hakkına girmekten başka bir şey değil. Paran yoksa oynama? Adamlar emek verip yapmış. Alın teri dökmüş, fazlalarca mesai yapmış. Sonra sen gel (saray çocuğu) de. Sen oyunu ücretsiz al sonra "ab Türkçe alt yazı neden yko ab" de? Sen oyuna para vermezsen adam neden tonlarca para harcayıp alt yazı ve seslendirme yapsın. O oyunları cüzi fiyata almanında yolları var. Biliyor musunuz? Cracklere virüs koyan kişilerin alnından öpesim geliyor.

Bizim ülkemizde olan fiyat ile oyunu karşılaştır bakayım. O fiyata değiyor mu. Amerika'da yaşasaydım oyunun tam değerini ödemiş olurdum. Ama dolarımız yok maalesef. İstenilen fiyat ile ortadaki oyun önemli.
Tamam dostum, git istediğin crack'i kullan ve ne yaparsan yap.
Ama orijinal kullanımına karşıysan işte ben buna kahkahalar atmakta haklıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı