Korsan Oyuna Karşı Olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de PC kötü iken korsan oynamıştım CoD MW. 2 ve 3 sonra yeni PC aldım ve o zamandan beridir korsandan uzağım. Para biriktirip alın kardeşim, indirime girdi mi alıyorum ben mesela.

Ama gidipte FIFA'ya 400 TL vermeyin yani onu korsan oynayın mantık olarak ama paran varsa alabilirsin
 
Arkadaş ben korsan oyun kullanmıyorum sen ne hakla benim aklımı sorguluyorsun? Saray çocuğu olmak ne alaka ne saçmalıyorsun? Bazen bir oyunu satın almak için aylar bekliyorum ciddi bir indirimi yakalayıncaya kadar. Oyun oynamayı çok ciddiye alıyorsunuz arkadaşlar. Sanırım sizin için yemek yemek, uyumak veya tuvalete gitmek gibi bir şey herhalde. Hatta hatta belki oynamazsanız ölebilirsiniz. Bir bitmediniz oyun oynamayı bu kadar ciddiye alan, gereksiz harcamalardan kaçınmayıp emek verilmiş bir şeyi sırf parası yok diye çalmayı savunan korsan seviciler.
 
"Kullanmayın şu cracki" diyerek saray çocuğu oluyorum. Kimse sana bir oyuna 400-500 lira ver demiyor. İndirimlerde gayet alınabilir fiyatlara iniyor oyunlar. Onu da yapamıyorsan Gamepass, EA Play gibi sudan ucuz abonelik sistemleri var. Onu da alamıyorum diyorsan gülerim.

FIFA 21 demişsin. Steam'de 170 liraya kadar düşmüştü geçen. Gayet alınabilir bir fiyat. Oyunların pahalı olması korsan oynamanızı gerektirmez. Oyunların pahalı olmasını bahane edip durmayın artık.

Doğru indirimleri beklersen, ayağını yorgana göre uzatırsan, az biraz para biriktirirsen zaten istediğin oyunu rahatlıkla alıyorsun indirimlerde. Sadece size pahalı değil oyunlar. Bunun zenginlikle vs. zerre kadar alakası yok.
Argümanlarınız çok zayıf. Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapmayan firmanın oyununa para vermem ben. İsterse 20 lira olsun. Oyun çıktığı yerde 1 dolar, burada 10 liraysa ben ona bir kuruş vermem.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı