FIFA 21 almaya değer mi?

Emre Ceylan

Hectopat
Katılım
29 Şubat 2020
Mesajlar
278
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
FIFA 21 şu an da Origin de Champions Edition 209 TL. FIFA 20 almıştım fakat oyunun gerek bugları gerekse yapay zeka ile oynarken hiç keyif vermemesi gibi sebeplerden dolayı pişman oldum. FIFA 21 hakkındaki yorumlarınızı merak ediyor ve bekliyorum. Bu fiyata alınır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PES21 alın, 60 lira Steam'de üstelik Konami kopya oyun yaptığını doğruladı ve 2 yıl boyunca yeni oyun için çalışacaklarını açıkladılar. O yüzden 60 lira.
 
Oyun motoru ve oynanış bakımından bence güzel. FUT için konuşacak olursam benim rahatsız olduğum birkaç husus var. Mesela hızı düşük oyuncuların reytinginin bir önemi yok neredeyse. Stoper veya ofansif orta saha olsun hız yoksa anlamsız oluyor. Bu bağlamda herkesi tek tip bir oynanışa ittiğini söyleyebilirim. Mesela oyun zekası yüksek, pas kalitesi yüksek, oyun kurucu santraforlarla oynamak isterseniz yenileceksinizdir muhtemelen. Bunun dışında P2W olmasından şikayet eden de çok.
 
Ben bizzat oynuyorum alınabilir ama FIFA 20 oynadım diyorsunuz memnun olmamışssınız ekstra bir şey katmaz size alırsanız bu oyunda daha göze çarpan hatalar var sadece güncelliği ve Online odaklı isterseniz alın ben o yönden almıştım.
 
FIFA 18 ve FIFA 20 satın aldım daha önce her 2 yılda bir alıyorum FIFA'yı Online oynamıyorsan her sene almanın bir mantığı yok üzerine çok fazla bir şey katmıyorlar çünkü FIFA 21 de izlediğim videolara göre çok değişen bir şey yok bence almamalısın.
 

Geri
Yukarı