Amanita
Kilopat
- Katılım
- 10 Ocak 2021
- Mesajlar
- 6.620
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 54
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim, Samsung SATA 870 EVO ve Kingston aradında kaldım büyük ihtimalle Kingston A2000 alacağım bugün, nişanlıma 250GB'lik versiyonunu almayı düşünüyoruz umarım kapasitesi az diye hız düşüşü ya da başka bir problem yaşamaz, artık birkaç sene kullandıktan sonra 1 TB Samsung 970 M.2 alacağım ya da sadece depolama için HDD yerine yine 1 TB Samsung SATA SSD alacağım.
Şunu sormak istiyorum, elinizdeki M.2 SSD yerine Samsung mu düşünürsünüz? Varsayalım ki elinizdeki bozuldu bu sefer Samsung SATA mı alırsınız?
Ben almak istediğim ürünlerin listesini yaptım yakaladığım en iyi indirimde olanı aldım. Normal fiyatı 1800-1900 arasındaydı ben 1200'e buldum. Bu gen4 bir NVMe eğer bir sorunla karşılaşırsam ve yine aynısından almayacak olursam herhangi kronik bir sorunu olmayan gen4 NVMe bakardım yine. 980 Pro mesela. Olmazsa 970 EVO plus/ 970 EVO /wd SN750 ya da daha bütçe dostu a2000. Güzel indirim olduktan ve kronik sorunu olmadıktan sonra günlük kullanımda tüm SSD'ler iş görür (sata dahil) çok fazla düşünmeye gerek yok. İndirim yakalarsanız A2000 alın geçin. Bulamazsanız SanDisk Ultra'ya da WD SN550 işinizi görür.