Egea neden çok ucuz?

Forumda otomobil konuları kafa açıyor.😂
Tertemiz olduk gerçekten. :D Çiçek gibiyiz. Hatam veya yanlışım var demek de yok, kafaları yakana kadar yanlışı savunuyor bazıları. :D

@Megaton Ben her zaman içiyorum ve ayarımı biliyorum. En azından okuduğumu anlama ve yazdığımı bilme konusunda sorun yaşamıyorum. Siz bir doğalgaz kaçağına baktırın. :) Hakeza, bu kriterler ile aracın uygun fiyatlı satılması arasında bir bağlantı yok. Bunlar aracın satışı sonrası tüketiciyi ilgilendiren konular.
 
Konuyu okurken istemsiz Passat'ı öven dayı gibi gerildim. Vay arkadaş...
İşin enteresan olan tarafı da Fiat'ın bile günümüz kriterlerini karşılayan "ucuz" otomobil sınıfında çıkardığı arabayı bu arkadaş premium sınıf arabalarla kıyaslıyor. Bu farkları, kıyaslamadaki hatasını söyleyince de biz Fiat ve Egea düşmanı oluyoruz. :D

Forumda Fiat ve Egea düşmanı var mı? Var, yalan olmasın ama ben onlardan değilim. Olmadığın bir şeyle suçlanmak kızdırıyor. :D
 
Çok kalitesiz, bizzat Fıat'ın fabrikasında 1.5 ay çalıştım. Neredeyse birçok parçası ABS plastik ve üretim gerçekten sıkıntılı, ucuz işçilik olduğu için salla geç sistemleri var. Hatta Fıat'ın tasarım mühendisiyle aramda konuşma da oldu ve resmen ürünleri kalitesiz yapıyoruz demeye getirdi.

O paraya Focus almak kat ve kat daha mantıklı. Fıat ile yedek parçaları benzer üretimde olsa da malzeme kalitesi daha iyi. Buna ek olarak Corolla, Passat ve Astra sedan gibi çok daha kaliteli araçlara da bakılabilir.
 
Egea parasına neler var diye bakıyorum. Sarı siteye bakıyorum ondan sonra sıfır liste fiyatına bakıyorum ve şu durumla karşılaşıyorum egea aşırı ucuz. Mesela sıfır 1.4 fire urban Plus egea parasına hangi araba var diye baktım. 2016 trend paket 115.000 kilometre ve boyalı focus var. 2013 model 275.000 kilometre comfortline paket golf alınabiliyor. 2009 model 207.000 kilometre comfortline Passat var. 2016 model 144.000 kilometre 1.2 tsı style paket leon var. Egea neden piyasa şartlarında bu kadar ucuz anlamadım. Bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir?

0 al 15 gün kullan her yerden takırtı geliyor.
 
O paraya focus almak kat ve kat daha mantıklı. Fiat ile yedek parçaları benzer üretimde olsa da malzeme kalitesi daha iyi. Buna ek olarak corolla, Passat ve astra sedan gibi çok daha kaliteli araçlara da bakılabilir.

Focus alırken dikkat edin şanzıman sıkıntı çıkardımı servisi devam etmiyorsa bela. Focusun yol tutuşu ve sürüşü çok iyi. Ama o şanzıman focusdan bezdirdi.
 
Astra sedan gibi çok daha kaliteli araçlara da bakılabilir.
Şimdiki Astra Sedan'lar J kasadakiler. Üzerine K kasa geldi hatta yaklaşık 4 yıl onu kullanıp sattım, onun da yaşı dolu 1 yıla yeni kasası gelecek. Bu yüzden ben olsam daha eski teknolojilere göre tasarlandığı için listeme almazdım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı