- Katılım
- 26 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 3.221
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 6
Just myself O_O .Bilgisayarı senden başkası kullanıyorsa sıkıntı, senden başkası kullanmıyorsa daha da sıkıntı dostum![]()
Just myself O_O .Bilgisayarı senden başkası kullanıyorsa sıkıntı, senden başkası kullanmıyorsa daha da sıkıntı dostum![]()
Hocam bu scam olayı tam olarak ne oluyor ?
youtube2.com gibi orijinalinden farklı sitelere girerseniz o zaman zararlı içeriklere maruz kalabilirsiniz.Artık bu tür konuların troll olduğunu düşünüyorum gerçekten. Videoya tıkladın diye virüs bulaşmaz. Video açıklamasındaki linklere (zararlıysa) tıklarsan virüs vb. şeyler bulaşır. Ana sayfana düştü diye virüs bulaşmış
İşte o video bu:
Teşekkürler hocam açıladığınız için hepiniz içime su serptiniz.Sahte site oluyor, örneğin Google'ye YouTube yazdınız ve linke bakmadanyoutube2.comgibi orijinalinden farklı sitelere girerseniz o zaman zararlı içeriklere maruz kalabilirsiniz.
Kanalı incelemedim dostum sadece belirttiğim video çıktı bir şey olmıyacağını da öğrendik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.