Laptop mu masaüstü mü?

Sistem toplama konusu açın buradan. Size bütçenize göre bir sistem toplarlar. Merak etmeyin kimse sizi kandırmaz.
Kime nasıl güveneceğim ki ben , maddi durumum yok iken :( herkes farklı tel'den çalıyor , genelde farklı farklı sitelerden topluyorlar ben anlamıyorum pek , 12 ay bankkart taksidi ile alınabiliyorsa almak istiyorum o kadar
 

Bu modelin işlemcisini 3100 ve RAM'i Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 Mhz DDR4 şeklinde seçersen 5124 TL gibi bir tutar yapıyor. PUBG'de düşük ayarlarda 60-80 FPS arası, Valorant gibi oyunlarda 150 FPS gibi bir ortalama verir.
Baktım fakat kararsızım :( sağol yine de
 
Alıp satamam ki ben, anlamıyorum da. Diyelim ki geldi pc kullandım iyi hoş, ya sonra bozulursa bir şey olursa? İnternetten alışveriş nasıl güvenli, herkes karşı çıkıyor bana.
Merak etmeyin. Relax 😄. Önerdiğimiz sitelerden alışveriş yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız.
 
Alacağın cihazın 2 sene garantisi olacak, online veya mağazadan almak arasında bir fark yok bu konuda.
 
vatandan da alsan bozulacaksa bozulur aynı şey
haklısın ama en azından gidip bakacağım bir yer
Alacağın cihazın 2 sene garantisi olacak, online veya mağazadan almak arasında bir fark yok bu konuda.
Daha önce almadığım için tereddüt içerisindeyim işte :( Bir de hangi cihazı alacağımı da bilmiyorum ki , ben çok düşük laptop kullanarak vakit geçirdim sadece hayatım boyunca o kadar :( herkes farklı şey söylüyor
 
Kime nasıl güveneceğim ki ben, maddi durumum yok iken. :( Herkes farklı telden çalıyor, genelde farklı farklı sitelerden topluyorlar ben anlamıyorum pek. 12 ay Bankkart taksidi ile alınabiliyorsa almak istiyorum o kadar.

O zaman şöyle yapın. Öncelikle şu an sistem almak için doğru bir zaman değil. Bir süre bekleyin. Siz beklerken bir yandan da araştırma yapın. İşlemci, ekran kartı, RAM'in ne olduklarını, hangi modellerin hangi bütçe için iyi olduklarını araştırın. YouTube'da Technopat'ın kanalından sistem toplama videolarını izleyin. Böylece bilgilenmiş olursunuz biraz.
 

Geri
Yukarı