Dolar 2.58 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolar düşmez boşuna, bayağı bir "sabırlı" olmanız gerekecek. :) Artık taban 2.5 TL civarı. TL adına çok fazla kötü haber de gelmedi, hele bir gelsin gör sen yükselişi. :D Bir günde 20 kuruş artarsa şaşırmayın, çöpe döndü TL. En çok değer kaybeden paralardan.
 
TL' nin değer kazanması için bizimkilerin faiz artırması gerekiyor aslında ama ona da izin verilmiyor. TL düştü düşeceği kadar, daha fazla düşemez bence ki düşmemeli de yoksa bizim hâlimiz çok daha kötü olur.
 
Birileri hâlâ burada başkana atıyor suçu.
Bu kayıpların nedenini tek tarafa yığmak art niyet veya iş bilmezlik olur ya. Borsa, döviz vb. işlerde her şey etkili. Ama en çok da siyasi, toplumsal olaylar etkili. Gerginlik var ise para sizden uzaklaşır bu iş bu kadar net en azından..
 
Birileri hala başkana atıyor diyorsun faizleri düşürün diye baskı yapan kim? Adamı üstü kapalı tehdit bile ettiler.
 
Ya kardeşim millet anlamıyor ben ne yapayım. Üzülüyorum yemin ediyorum bu milletin haline. Artık gerçekleri görsünler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı