Kardeşim kötü notlar aldı

Hocam maalesef evebeynlerimiz böyle ben bir keresinde takdiri 1 puanla kaçırmıştım bana mal akılsız falan diyorlardı geçen sene LGS de 320 puan aldım diye aynı şekilde. Bu eğitim sistemi yüzünden hayattan hevesim kalmadı resmen eğitimde sınıf ayrımcılığı var mesela çalışkan öğrenci tembel öğrenci takdir alan öğrenci teşekkür alan öğrenci diye.
Çok haklısın. 12. sınıfta bile 95 aldığımda babam neden 100 değil diye sorardı :D Her şeyi tamı tamına yapmamızı bekliyorlar. Şuan özel bir üniversitede Yazılım Mühendisliği okuyorum ve eminim bir sınavdan başarısız olduğum zaman ilk söyleyecekleri şey ödedikleri para olacak.
 
Çok haklısın. 12. sınıfta bile 95 aldığımda babam neden 100 değil diye sorardı :D her şeyi tamı tamına yapmamızı bekliyorlar. Şu an özel bir üniversitede yazılım mühendisliği okuyorum ve eminim bir sınavdan başarısız olduğum zaman ilk söyleyecekleri şey ödedikleri para olacak.

Hocam bunların bizden beklentileri Türkiye birinciliği herhalde.
 
Dinlersin ama çok bir şey anlamazsın ama. Çalışırsan yüz yüze eğitimdeki gibi not alırsın ben çalışmadan aldım :d
hava atmıyorum :d
Ben az önce ne dedim kimisi sadece dinleyerek kafasına giriyor.Ve evet kesinlikle hava atıyorsun.
 
Konudan bağımsız
Derece için aşırı ders çalışan insanlar genel de tıp hedefi oluyor bu insanlar doktor olduğunda iki kelimeyi bir araya bile getiremiyor asosyallikten insanlarla göz göze bile gelemiyor ya

Mesleği de hevesle yapmıyorlar
Hem kendilerine hem mesleğe hem hastalara faydan çok zararları dokunuyor

Keşke herkes yeteneklerine uygun mesleklerde bulunma

Keşke mesleklerin istihdamı yüksek olsa.
 
Konudan bağımsız.
Derece için aşırı ders çalışan insanlar genel de tıp hedefi oluyor bu insanlar doktor olduğunda iki kelimeyi bir araya bile getiremiyor asosyallikten insanlarla göz göze bile gelemiyor ya.

Mesleği de hevesle yapmıyorlar.
Hem kendilerine hem mesleğe hem hastalara faydan çok zararları dokunuyor.

Keşke herkes yeteneklerine uygun mesleklerde bulunma.

Keşke mesleklerin istihdamı yüksek olsa.

Eğitim sistemimizinde katkısı var ben yazılım okumak istiyorum ama matematiğim kötü bu yüzden yazılım okuyamayacağım anlamıyorum matematik ve Linux'un ne bağlantısı var.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı