Onur belgesi nedir?

Tam hatırlamıyorum dediğim gibi. Kalkmış mıdır onu da bilmiyorum. Ama seneye belki alabilirsin.

Onur ve başarı belgesi var diye biliyorum.
Çünkü kardeşim almıştı başarı belgesi. Ya hoca ile bir sürü projeye katıldım. Ve bir katılım belgesi bir başarı belgesi yok onur belgesi falan verecek kafam karıştı. Başarı belgesi verdi katılım belgesi verdi tek kaldı onur belgesi vermeye. Bu belgeler ne işe yarıyor anlamış değilim.
 
Merhaba arkadaşlar, ben 9. sınıf ögrencisiyim ve şu an ortalama 78 civarı. Hep canlı derse katıldım ve hocanın yaptığı projelerde 1. oldum ve hoca bana onur belgesi vereceğini söyledi. Onur belgesi nedir? Takdirden üstün mü?

Eki Görüntüle 1031837

Sınıfın en başarısızına verildiğine denk geldim hep garip okullara gittim sanırım.
 
Çocukken ben bu onur belgesini takdirden daha üstün görüyordum. Aslında bir etkisi yok. Sadece üst üste başarı alanlara verilen bir belge.
 
Onur belgesi yönetmeliğe göre bir spor dalında başarıdır, bir yarışmada başarıdır, örnek davranıştır falandır filandır şeklindeki öğrencilere verilen kağıt parçası. Hiçbir işe yaramaz, ama öğrencileri mutlu eder.

Hocanız ile aranız yeterince iyiyse hoşlandığınız kızın durup dururken almasını sağlayabilirsiniz. Zaten hoca kimi seviyorsa ona veriyor, en azından 13 yıllık MEB hayatımda öyleydi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı