Pandemi sürecini nasıl geçirdiniz?

Geçen sene mart ayından bu zamana kadarki süreci nasıl geçirdiniz, neler yaptınız? Yaptığınız yararlı şeyler neler? Ben sürecin başından beri yabancı dilimi geliştirdim, geçen seneye göre çok daha iyi bir durumdayım. COVID-19, can sıkıntısı derken tuhaf tuhaf konular açmaya başladık.
Corona ilk başladığında bilgisayar aldım ve iyi bir Cs oyuncusu olduğumu düşünüyorum şu an.
 
Aklımda faydalı bir sürü iş vardı ama birçoğuna vakit ayıramadım ilk etapta okul ve sınavlardan dolayı. Benim tembelliğimin etkisi de büyük tabii ki. :)
Fakat aktif, düzenli olarak yaptığım tek şey benim de yabancı dilimi (İngilizce) geliştirmek oldu. Onun dışında şükür kilo almadım. Son zamanlarda uyku ve günlük yaşantımı düzenlemeye çalışıyorum ve arada sırada evde fitness yapmaya başladım.
Ekstra olarak 6-7 sezon dizi izlemişimdir. Yabancı dilimin gelişmesinde bu da büyük rol oynadı ama tek başında değil; Cambly benzeri bir platformdan ana dili İngilizce olan kişilerden ders alıyorum.
 
Yaptığım iyi şeyler sınırlı. Stok sorununa kalmadan zar zor bilgisayarı toplayıp piyasadan sıyrılmayı başardım. Bir de genel ortalamayı geçen seneye göre 5 puan yükselttim. Gerisi birbiriyle aynı geçen günler, 1 sene. Oyun, dizi, bisikletle gezmek vesaire.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı