Üzerime silah doğrultuldu

Benim anlamadığım sigara detayı ne alaka? Konunun odak noktası sana silah doğrultulmasıyken neden "15 yaşında sigara içen biriyim fakat 3-4 ayda bir falan içiyorum." diye cümleye başlıyorsun aşırı mantıksız geldi.
 
Vurulmazdı. Adam o kadar salak değildir. Muhtemelen kafası güzeldi ve tuttu kendini. Çünkü başını kurtaramayacağını biliyor. Bana sigara daha tehlikeli geldi.

Kafanıza silah dayansa hangisi tehlikeli anlardınız hocam. Mesela bana da kekolar tarafından bıçak çekildi ve koşarak zor kaçtım. O an gelişen affedersiniz bir şey korkusu derler ya. O aklınıza gelince tek derdiniz bir an önce kurtulmak oluyor.
 
15 yaşında sigara içen biriyim fakat 3-4 ayda bir falan içiyorum. 1 saat önce eve bıraktığım kuzenimden döner iken yolda torbacı tarafından üzerime bir silah doğrultuldu. Hayatım gözlerimin önünden geçmeye başladı. Kalp atışım çok hızlı atmaya başladı. Öleceğimden çok emindim. Yolun sonu dedim, 1 dakika boyunca üzerime doğrulttu. Bir anda silahı indirip pantolonuna kattı. Yoluna devam etti, elim ayağım birbirine girmiş vaziyette. Sakinlemek için sigara bile yaktım. Kahve yaptım, kendi kendime ağlamaya başladım. Çıkamıyorum bu durumdan.
Konuyu açıklarken sigaradan başladınız, sigara ile bitirdiniz. O yüzden bu kadar sigara ile ilgili cevaplar var.
 
Konuyu anlatış şekliniz bana pek inandırıcı gelmedi. Konu sahibi (15)... Şeklinde bir tweet okur gibiydim. Konu gerçekse geçmiş olsun, gerekli işlemler için önce ailenizle ve daha sonra da güvenlik birimleriyle görüşün. Sigaraya da bir son verin. Böyle bir konuyu anlatırken bile madem o kadar lafını ettiniz benim ve konudakilerin de iki söz söyleme hakkı vardır.
 
O anda çok korktun ve kalbin inanılmaz Derecede atıyordu, ve sen kalbim Daha da yorulsun diye bir sigara yaktın.
Kalp spazmı geçirip ölsen neye yarayacak?

Konunun Lozan olma ihtimali:%75

"Ay çok korktum, sigara yakayım'da geçsin"

Daha neler göreceğiz bakalım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O anda çok korktun ve kalbin inanılmaz derece'de atıyor'du, ve sen kalbim daha'da yorulsun diye bir sigara yaktın.
Kalp spazmı geçirip ölsen neye yarayacak?

Konunun Lozan olma ihtimali:%75


"Ay çok korktum, sigara yakayım'da geçsin"
Katılıyorum 👍, 15 yaşında bir çocuğun gece vakti dışarı çıkması? En önemlisi sigara ile başlayıp sonrasında sigara ile bitmesi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı