Valorant mı CS:GO mu?

CS:GO diyenler sırf CS eski olduğu için demiyorsa bende bir şey bilmiyorum bir kere Valorant oynadım ve CS o kadar sıkıcı geldiki katlanamadım şu an dereceli sistemi olmamasına rağmen oynuyorum ve aşırı zevk veriyor bana göre tartışmasız Valorant.

Sadece bana mı Valorant sıkıcı geliyor? Kuduracağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO diyenler sırf CS eski olduğu için demiyorsa bende bir şey bilmiyorum bir kere Valorant oynadım ve CS o kadar sıkıcı geldiki katlanamadım şu an dereceli sistemi olmamasına rağmen oynuyorum ve aşırı zevk veriyor bana göre tartışmasız Valorant.

Dostum kusura bakma ama CS:GO Valorant'a koyar
 
bence valorant ezer geçer cs yi nedenemi ? 1. si hile gelsin gelmesin valorantın anti-cheat ı cs den 10 kat daha iyi ayrıca kimse serverlardan bahsetmemişti sanırım yada ben görmedim cs nin sunucuları antik ve 64 tik ancak valorant ın 128 tik serverları var ve türk sunucularıda var ayrıca bilek değil ulti üstünlüğü var demiş arkadaş her karakterin kendine özgü özellikleri var ve buna hiçbişi diyemeyiz ayrıca cs go da üstünlük yokmu ? cs dede T lerin silahları hem daha ucuz hem daha güçlü ayrıca ben cs yi oynamam çünkü çok hile var ayrıca oyun çok eski he bide 2 tane daha şey söylicem bir arkadaş vardı ZULA oynamayan gamer değildir diye asıl ZULA oynayan GAMER değildir oyun tamamen p2w bir gün indirem nasıl olmuş acaba oyun dedim adam awp ile tek attı ben scout la adam almaya çalışıyoum diye zulada eğer 1000 tl yatırmazsan oynayamazsın oyunu he 10 k para yatırırsan e-sporcu olurusn tabi :D zulada adama sıkıyorum zırhı çok güçlü hasar yemiyor adamın defuse sesini alam diyorum adam defuse kit almış hemen imha ediyor adamı alırım elimde ak var diyorum adamda +6 silah var tek atıyor ve bunlar say say bitmez ZULA gamer ın değil zengin veletlerin kazandığı bit oyun
NOT : Bunların hepsi benim kişisel görüşümdür eğer 1000 tl yatırs-dıysan zula müq tür tabi :D
 
Aralıklarla 7 yıl csgo oynadım şuan valorant oynuyorum. Hatta bir ara ikisini beraber oynamaya bile çalıştım sonra son zamanlardaki hileler ve ping sorunu derken tamamen valoranta geçtim. Şimdi şöyle bir düşününce csgo'dan valorant'a geçmemin en büyük nedeni ping sorunu ve takımdaki iletişimsizlik. Uzun saatler girmediğim için hileye çok denk gelmedim (son zamanlar hariç). Rusların oyunda ağır basması yüzünden İngilizce konuşarak bile anlaşamıyoruz bazen takıma 2 Rus geliyor kendi aralarında konuşup yine anlaşamıyorlar şaka gibi..

Ama vuruş hissiyatı ve taktik olarak bence csgo nun mekanikleri daha uygun yani her iki taraf da eşit. Valorantta daha çok takım oyunu var. Mesela aim'in iyi olsa bile her zaman sitelara giremiyosun smoke ajanıydı, flaş atanıydı derken illa takımınla oynaman gerekiyor bazı durumlarda. Cs'de daha bireysel hareket edilebilme durumu var.

Csgo eskisi gibi Türk oyuncuları istiyorsa Türk sunucusu açacak başka yolu yok. Onun dışında valoranttaki toxiclerle baş başayız gibi :D
 

Geri
Yukarı