Atatürk Neden Sevilmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aziz nesin kendi adına konuşmuş olabilir, çok yanlış bir söz. Müslüman'ım Atatürk'ü çok seviyorum. Hayatımda bu kadar da saçma ve boş bir laf duymadım.

Dediği çok değişik şeyler var. Bir bakmanı öneririm hepsi de kaynaklıdır.

Nesin ateistti ve Atatürkçü bir adamdı. Tam yerine oturmuş biz sözdür.
 
İşte sen örneksin. Şu an eleştiriyorsun ve özgür hakkını kullanıyorsun. Niye koruma kanunu kalksın?
Ben şuan eleştirmiyorum. Eleştirenlerin ne hale düşeceğini az çok kestirebiliyorum. Burda polyannacılık oynamaya gerek yok.
 
Ya bırak. Düzgünce eleştirebiliyormuş! Kamalizm o kadar yerleşmişki adamı duman ederler. Sen ne maval okuyon.
Aynen kardeşim, siz kumlara Ayel-el Kürsi okumaya devam edin Amerika'ya atarsınız. Sonra "süper güç oldğğğk lağn" "mustafa kEmAl pardon kAmAl varya onun yapamadığını yaptık" dersiniz.
 
Kendisini koruma kanunu varken, tuzak sorular soruyorsunuz. Eğer o kanun kalkarsa olumsuz görüşler rahatça yazılır zaten. İnsanlar salak değil gelsin burda kendini ateşe atsın. Burda veya başka mecrada insanların biz kamalimizi çook seviyoruz diye kendilerini tatmin etmeleri ve böylece mutlu olmaları bir acayip geliyor bana. Kime neyi ispatlıyorsunuz ki.
Cezam vardı cevap yazamadım. Amacım böyle bir şey değil. Zaten bu yüzden ceza yiyen birisi olursa en fazla üzülen ben olurum
Bu konuyu açmanın sebebi bügün biraz arkadaşlarım ile münakaşaya girdik herhangi bir sorun yok arkadaşlarım ile aramda. Merakımdan yazdım.
 
İrfan'cığım hangi çölden göç ettin bilmiyorum ama kamalizm dediğin ideoloji senin ülkeni kurdu ve o yasalara, o temellere, o ilkelere bağlı olarak yaşıyorsun. Beğenmiyorsan geri dön çölüne.
Uğur hangi Avrupa köyünden geliyorsun bilmiyorum ama kemalizm saçmalıktan ibaret. Atatürk'ü seven birisi kemalist olmak zorunda değil. Kemalistlerin Atatürk'e taptığını kendi gözümle görüyorum.
 
Dediği çok değişik şeyler var. Bir bakmanı öneririm hepsi de kaynaklıdır.

Nesin ateistti ve Atatürkçü bir adamdı. Tam yerine oturmuş biz sözdür.
Değişik dediğin sözlerin hepsini arkalarım. Bir çok söz Kazım Karabekir gibi insanlara söylenmiş zaten. Din dediğin şey insanın kendi içinde yaşadığı şeydir, kimseyi bir din hakkındaki görüşleriyle yargılanamaz.
 
İrfan'cım hangi çölden göç ettin bilmiyorum ama Kamalizm dediğin ideoloji senin ülkeni kurdu ve o yasalara, o temellere, o ilkelere bağlı olarak yaşıyorsun. Beğenmiyorsan geri dön çölüne.
Bak örnek. Daha 1. Dakkada adam beni ülkeden kovuyor ve hakaret ediyor. İste kamalizm bu halde. Umarım anlatabilmişimdir.
 
Örnek olarak söyledim. Eğer ülkede Müslüman'ların hepsi Atatürk'ü sevmeseydi (senin dediğine göre) Atatürk'ü seven kimse kalmazdı. Müslüman'ları Atatürk'ten soyutlamaya mı çalışıyorsun, anlamadım.

Soyutlamaya çalışmam. Bazı sözleri var bir Müslüman hoş karşılayamaz bu kadar basit.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı