Ne zaman Amerika bizi gerçekten kıskanır?

Ne yapalım? Osmanlı gibi özümüzü unutalım, Arap isimleri, Arap harfleri kullanalım, bilmem ne için seferler yapıp bir yerleri mi fetih edelim? Geçmişinden nasıl bir ders çıkarmayı düşünüyorsun? Zamanında da Araplar için ölüp bittik arkamızdan bıçaklandık, şu anda da ölüp bitiyoruz. Arapların kendileri de saçma dinleri de batsın. Hepsinin tek hak ettiği yer toprağın altıdır.

Kudüs İsrail'dir.

Hiç kimsenin dinine saçma demeye hakkınız yok. Siz kim oluyorsunuz? Bunu yapmak zaten anca bir Türk evladına yakışırdı. Atalarımıza üzülüyorum. Osmanlı torunu olacağız bir de. Yazıklar olsun.
 
İşi gücü Twitter'dan hükümete sövmek, PS5'i yok diye kuduran, Amerika-İngiliz vatandaşı olma hayali kuran, ondan sonra da profilinde "sağ ol Atam, sayende özgürlüğümüzü kazanmış Türkleriz" tarzında yazılar yazan gençlik yetişirken dediğiniz şey; imkansız.
PS5'i yok diye kuduran diyorsun ya :D Türkiye de PS5 bile gençlerin hayali oldu bu adam dağa taşa vurmasında ne yapsın?
 
Bu kadar ölüp bitiyorsanız araplar için, sınır orada. Alın silahınızı gidin biricik Kudüs'ünüzü savunun. Benim kendi düşüncelerim kimseyi ilgilendirmez.
Evet bizi de ilgilendirmez. Acaba ben ne yazdım da Araplar için ölüp bittiğim yargısını çıkardınız.(Tüh be yakalandım.) En başta bir bakın eğer bu yerler alınmazsa Türkiye'ye neler olabilir ? Büyük ihtimalle sınırlarımıza kadar dayanabilirler. Bu arada en başta 2 kere okumanızı öneririm. Zira anlamamanızdan çok endişeleniyorum.
 
Farkında mısın IP adresini bulabilirim :D. Ben de şimdiki arapları sevmiyorum ama şimdiki türklerde iyi sayılmaz. Örnek sen. İlah değilsin, Atatürk'ü çok seviyorsundur muhtemelen, atan bile kudüs'e sahip çıkmışken bunları onun idealinden giden birinden duymak :D gözün dönmüş. Dikkat et, her şey ağızda kalmaz bakmışsın Müslüman katili oluyorsun.

Şu anki arapların canı cehenneme. Ama asla dinimle o arapların alakası yok. Kendisi çok iyi sanki. Rezil bir Türk evladı işte.
 
Ne yapalım? Osmanlı gibi özümüzü unutalım, Arap isimleri, Arap harfleri kullanalım, bilmem ne için seferler yapıp bir yerleri mi fetih edelim? Geçmişinden nasıl bir ders çıkarmayı düşünüyorsun? Zamanında da araplar için ölüp bittik arkamızdan bıçaklandık, şu anda da ölüp bitiyoruz. Arapların kendileri de saçma dinleri de batsın. Hepsinin tek hak ettiği yer toprağın altıdır.

Kudüs İsrail'dir.

Osmanlı'nın özünü unutması arapça harf kullanmasından diyorsan şimdi de özümüzde değiliz sadece "Türkçe" adı altında latin alfabesi kullanıyoruz. Araplar'dan bize iyi olan büyük bir kesim var sadece arapların adı arkadan bıçaklayan olarak çıkmıştır. Kardeşim osmanlı Bizans ile girdiği savaşların %90'ı sayıları az olmasına rağmen kazançla olmuştur. Osmanlı ahlakını söylememe gerek yok herhalde 600'yıl ülkeyi ayakta tutmuş atalarımızdan neyi hatırlamak istemeyeceğiz? Hadi osmanlıyı geçtim Selçuklu, karahanlılar, göktürkler, onlarıdamı unutalım onlarda her şeyi kendine özgü değildi kimi zaman çinlilerden kimi zaman rumlardan baktılar. Şimdi çok mu özüz çok mu iyiyiz Allah aşkına.
 
Boş verin hocam. Örnek aldıkları insanların düşüncelerini araştırmıyorlar bile. Biz keyfimize bakalım, çok eğleniyorum şahsen.
 
Boş verin hocam. Örnek aldıkları insanların düşüncelerini araştırmıyorlar bile. Biz keyfimize bakalım, çok eğleniyorum şahsen.

Ama gelişmek için de birlik olmamız lazım aga. Din, ırk her şeyde Türkler tartışıyor, ayrımcılık yapıyor. Sonra nasıl Amerika'yı kıskandırabiliriz. Okusan bile bunu yapamazsın, ayrı olduktan sonra.
 
Lamerlikla alakam yok, tartışmayı okumanı kimin haklı olduğunu bilmeni isterim. Abim polis, amcam avukat, sence bulma ihtimalim yok mu? :D
"Ortam sanal da olsa işlenen suç gerçektir" bu doğru lakin akrabalarınızın meslekleri sizi diğer kişilerden üstün yapmaz. Eğer bir suç varsa soruşturma açılabilir.
 

Geri
Yukarı