Renault nasıl bir markadır?

16 bin dolarlık Mondeo'nun bile bir milyon liraya yakın bir fiyatta satıldığı ülkeye ben de yatırım yaparım. Ucuzlar içinde en iyilerinden görüldüğü için, Türkiye'de rağbet görüyor ve yatırımını da bundan yapıyor.

Marka olarak gelirsek iyi mi tartışılır? Bir Fiat değil ama fazla iyi olduğunu da söyleyemem.

Renault ile Fiat'ı nasıl karşılaştırırsınız. Renault karşılaştırılamayacak düzeyde Fiat markasından iyidir.
 
Passat gibi bir araba varken, Talisman'a mı binmeyi tercih edersin? Ben tabii ki Passat'ı tercih ederim.
Passat dünyada Türkiye'deki kadar satmaz hatta doğru düzgün satmıyor bile ve değerli değildir. Küçük bir araştırmayla görülebilir bu durum. En gereksiz şekilde abartılan modellerden birisi ülkede. Ha Talisman çok mu iyi, kişiye göre değişir. Passat'a da, Superb'e de bindim ve Superb Passat' a 5 basar.
 
Hayata dümdüz bakanların düşündüğünden çok daha iyi bir marka. Ortaklıkları ve onlar sayesinde teknolojik gelişmeleri, Megane 2 döneminden beri güvenlik konusunda yaptığı atılımlar ve geniş servis ve parça ağı her türlü bir avantaj bu marka için. Ucuz araç diye bir şeyin olamadığı bu piyasada ben tercih etmem ama genel olarak araçları iyi.
 
Passat Dünya'da Türkiye'deki kadar satmaz hatta doğru düzgün satmıyor bile ve değerli değildir.
2020 yılında neredeyse yarım milyon teslimatı yapılmış araba mı doğru düzgün satılmıyor? :D Asıl sen küçük bir araştırma yapsan daha iyi görürsün durumu. Dünya'da şu ana kadar en çok satılmış D sınıfı arabaya, Dünya'da satmıyor demek ve araştırmaktan bahsetmek de ne bileyim...
 
Bu işin sencesi bencesi ya da gördüğün falan yok, güvenlik açısından Renault önde gelen firmalardan biri çok uzun zamandır. 2-3 farklı alt markanın yaptığı ama pazarda satılması için Türkiye'de Renault amblemi takılmış modellere göre mi Renault'nun kendi araçlarının çıkarımını yapacaksın?
Niye bu kadar agresifsin :(
 
Niye bu kadar agresifsin? :(
Genellikle kaotik bir karakterim var, mizacım böyle. İyiyken de kaotiğim, kötüyken de. Özellikle de habersiz olduğu konu hakkında ezbere konuşulduğunu görünce kaotik kötü oluyorum.

Bak yukarıda da birisi Passat Dünya'da satmıyor demiş ve araştırmaktan bahsetmiş. Kendisinin araştırdığı yok, araştırsa 2020 yılında yarım milyona yakın teslimat yapıldığını kendisi de görürdü. Gelmiş geçmiş en fazla satılan mid-size (D) sınıf araba olduğunu da görürdü. Bu durumda ben kaotik olmayayım da kim olsun?
 
Ailem Renault galerisi gibi olduğundan doğduğumdan beri içli dışlı olduğum markadır. Amcalarım, dayılarım, eniştelerim Renault araç sahibi. Şu anda da 2015 Fluence Touch 1.5 kullanıyorum şehirlerarası mükemmel derecede az yakan bir araç. @Yararsız Üye hocamın söylediği gibi grup içi farklı üretim olduğundan daha değişik araçlar ancak genel olarak güvenlik anlamında çoğu araç sahibini memnun edebilmiş olmasıyla da iyi bir marka olduğunu ortaya koymuştur. Daha önde Megane 2 de kullandım o da fena araç değil. Ancak Fluence bence şu anda tercih edilebilecek en iyi modellerden olabilir.
 
Genellikle kaotik bir karakterim var, mizacım böyle. İyiyken de kaotiğim, kötüyken de. Özellikle de habersiz olduğu konu hakkında ezbere konuşulduğunu görünce kaotik kötü oluyorum.

Bak yukarıda da birisi Passat Dünya'da satmıyor demiş ve araştırmaktan bahsetmiş. Kendisinin araştırdığı yok, araştırsa 2020 yılında yarım milyona yakın teslimat yapıldığını kendisi de görürdü. Bu durumda ben kaotik olmayayım da kim olsun?
Bence bu forumda bu şekilde diyaloglara girip kendini boş yere rahatsız etme ben böyle yapıyorum 👍 Bilmeyene ne anlatırsan anlat kendi bilgi kapasitesi kadar anlar. Kişi kendi araştırmadıkça tabularından vazgeçmez.
 

Geri
Yukarı