Ailemle kavga ettim

Bende de ablama aynısını yapıyorlar. Bakın ben 3 ay boyunca telefonsuz durdum. Ablamın mis gibi telefonu vardı. Telefonu bozuldu. Yarın bir baktım ona yeni telefon alınmış. Şimdi diyebilirsiniz büyüğünüz falan fakat değerli hocalarım ders çalışmak için aldık diyorlar. Fakat Instagram'dan çıkmıyor. Bana niye almıyorlar anlamıyorum? Hocam ben yeri geldiğinde aileme haklı olduğum kısımlardan laf ediyorum oturup kalıyorlar. Aynısını yapmanızı tavsiye ederim.

Hayat...
 
15


Bu yaşta evsiz kalmaya gerek yok bence.
Profilinde 21 yazınca "Yetişkin adamsın bize neden soruyorsun?" diyecektim ama sınav vs. yazınca vazgeçtim. Dostum bende kazanınca istedim ama beni de uzun bir süre beklettiler. Belki ailenin şu an durumu yoktur o yüzden alamıyor olabilirler. Hem onlarla kavga etmişsin onları isteklerinle sıkma yoksa imkanı yok almazlar. Onlarla aranı düzelt ama sana şunu söyleyeyim sömestr tatiline kadar almazlar sana bir şey.
 
Dİndarlık sandığınız gibi kötü birşey değil. Ayrıca bence arkadaş biraz abartıyor.
Aradıklarında alo dedikten kısa bir süre sonra kapat telefonu. Sorun çıkarmaya başladı de. Dışarı çıktığında ara sıra kapat ulaşamasınlar.
Ne adar saçma öneriler. Düşmanı değiller sakin olun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı