Edite nasıl başlanır?

MuratKayas

Kilopat
Katılım
1 Mayıs 2015
Mesajlar
252
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar başlıkta da belirttiğim üzere kendi çapımda ufak ufak editler yapmak istiyorum. Arkadaşlarımla birlikte kendi yüzümü videolara koyunca çok eğleniyoruz aramızda ve en çok yüzleri hareket eden insanların oraya düzgün bir şekilde koyabilmeyi istiyorum. Nasıl ve hangi programla başlamalıyım? Şu an Movavi kullanıyorum.
 
Camtasia & Sony Vegas.
Bu iki programa bakabilirsiniz.
 
Bu işi gerçekten yapmak istiyor hatta ilerleyen düzeylerde bir meslek haline getirmek istiyorsan Premiere Pro ve After Effects kullanmak zorundasın. Diğer bütün programlar zaman kaybı oluyor açıkçası. İnsanlar bir işi yaptırırken Adobe programlarına hakim misin diye soruyor ilk olarak. İşte şu programla başla, sonra şu programa geç gibi şeyleri sakın yapma. O programda harcadığın her şey tamamen zaman kaybı oluyor. Direkt Premiere Pro ile işe atıl, Youtube'da Türkçe bile yüzlerce rehber var. Ben ilk olarak Onur Naci Öztürkler kanalını öneririm.
 
Hocam bence benim gözümde, DaVinci Resolve, Movavi, Filmora gibi basit programlarla başlayın. Basit olarak kendinizi tatmin edin. Sonrasında bazı YouTube kanallarından eğitim dersleri izleyerek Premiere Pro ve After Effects programlarına atılabilirsiniz.
 
Bu işi gerçekten yapmak istiyor hatta ilerleyen düzeylerde bir meslek haline getirmek istiyorsan Premiere Pro ve After Effects kullanmak zorundasın. Diğer bütün programlar zaman kaybı oluyor açıkçası. İnsanlar bir işi yaptırırken Adobe programlarına hakim misin diye soruyor ilk olarak. İşte şu programla başla, sonra şu programa geç gibi şeyleri sakın yapma. O programda harcadığın her şey tamamen zaman kaybı oluyor. Direkt Premiere Pro ile işe atıl, YouTube'da Türkçe bile yüzlerce rehber var. Ben ilk olarak Onur Naci Öztürkler kanalını öneririm.

Hocam banım yeni bitti kusura bakmayın. Amacım profesyonel olmak değil sadece kendi çapımda eğlenceli videolar editlemek. Movavi satın almadan ortaya koskocaman filigran koyuyor. Ücretsiz en güzel rahat program hangisidir?
 

Geri
Yukarı