Bilgisayarınıza virüs bulaşınca ne oldu?

Zamanında Crazy Boot ile tanışıklığım olmuştu. HDD'deki tüm veri uçtu tabii ama önemli de bir şey yoktu. Fdisk ve Low Level Format ile HDD'yi tekrar kullanılabilir hale getirmiştim.
 
Bunda 4-5 yıl önce bulaştırmıştım sanırım daha önce de olabilir kurduğum exe dosyasında neyse ki ayrıntılar kısmı vardı nereye yüklediğini görebilmiştim, yükleme yapılan klasöre gidip o gün o saatte yüklenen her şeyi silmeye çalışmıştım.(Bilgisayar ilk açıldığında virüs çalışmıyordu yaklaşık 1-1,5 dakika sonra çalışmaya başlıyordu, çalışınca da silemiyordum sürekli reset atarak silmek zorunda kalmıştım.)(Not: Exe birden fazla dosya kurmuştu).
 
Bayağı kötüymüş format falan olmadı mı bilgisayarcı ya götürseysin.

SSD'ye iki kere vurun düzelsin hocam. (ironi amaçlıdır.)

Hocam olmadı. Maalesef format falan olmadı. Bilgisayarcı kısmına gelirsek. Hocam o adamlara güvenmiyorum. Ulan ekranı düzgün olan laptopun ekranını bozmuş. Gerçekten o kadar kötü bir virüs ki. Bir yerde şey diye okmuştum hack virüsü diye. Ulan ne oluyor dedim
 
En kötüsü Heur'du. İsterseniz Kaspersky ile kafa atın silemezsiniz. Kendini çoğaltır. Bu lanet olası virüs formatla dahi gitmedi. Benim sistemime bu virüs bulaştı. Hiçbir şey yapamadım Kaspersky ile virüsü sil dediğim anda bilgisayar çöker Kaspersky silinir. Bu virüsün bir sürü çeşiti vardır çoğu .exe ölür. Yedeklemeyi unutun. Güvenli modu unutun. Bu virüsün çok çeşiti vardır. CTRL+alt+delete basamazsınız. Virüs engeller. Antivirüs açmayı unutun. Yani karşımda virüsü yapan adam olacak. Sen naptın deyip mezarını açmaya başlardım. Ulan silemedim hala eski PC de duruyor. Defol kardeşim ne istiyorsun benden ya? Kısacası bu virüs bilgisayarınızda devreye girdiği anda. Bilgisayarı camdan atınız.
Donanımhaber,Technopat,Sanalkurs

@olyshoweR niye güldünüz hocam?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı