Küçük kardeş problemi

Bir dayak at aklı başına gelir. Zaten bana bir şey yapmazlar amacıyla istediği gibi davranıyor muhtemelen, dayak yiyince bir daha yapacağını düşünmüyorum, benzer durum kardeşimde de vardı, ama artık yok. :D

Normalde hızlı sinirlenen bir insanım ki ara sıra kardeşimle kavga ettiğim oluyor fakat çok ispiyoncu oldugu için etkisiz ki aile içi şiddete de karşıyım.
 
Bu yaşta bunları yapıyorsa büyüdükten sonra tutmanız gerçekten zor olabilir. TikTok adlı uygulamayı silip her küfür ettiğinde ise ağzına acı biber koymayı/sürmeyi deneyin. Küfür etmeyi bir süre sonra bence bırakır.
 
Siz küçükken soygun filmi izleyip bir yeri mi soydunuz?
Yahu bilip bilmeden konuşmayın bakın benim de kardeşim var 6 yaşında ve ben ezik gibi lafları kullanmadigima rağmen ve ailemden birisi de kullanmamasına rağmen çocuk bana ezik,aptal gibi laflar söylemeye başladı YouTube'a izin veriyorduk muhtemelen YouTube'da izlediği videolardan öğrendi o yüzden YouTube'a kilit koydum. Ha birde ben havalı kızım falan da diyor sonra birde Havalı kızdan iyi kıza geçtim falan da diyor bunlari YouTube'den öğrendiği bariz bir şekilde ortada.
 
Son düzenleme:
Yahu bilip bilmeden konuşmayın bakın benim de kardeşim var 6 yaşında ve ben ezik gibi lafları kullanmama rağmen ve aile.den birisi de kullanmamasına rağmen çocuk bana ezik,aptal gibi laflar söylemeye başladı YouTube'a izin veriyorduk muhtemelen YouTube'da izlediği videolardan öğrendi o yüzden YouTube'a kilit koydum.
Benim yeğenler de Shorts izliyor hep. Eski sürüm Youtube kurmaktan başka çözüm yok galiba.
 
Arkadaşlar, benim bir küçük kardeşim var. Kendisi 8 yasında fakat halan kendi başına yatamıyor veya asla tek başına su almaya gitmiyor. Kendi başına su al dediğim zaman avazı çıktığı kadar bağırıp ağlamaya başlıyor. Ailem de 1 dediğini 2 etmiyor. Ne isterse yapıyor ve çok küfür ediyor çevresine ve bana. Ağzına alınmayacak küfürler ediyor. Sokaktayken sürekli terbiyesizlik yapıyor. İstediği olmayınca gene avazı çıktığı kadar ağlamaya ve bağırmaya başlıyor ve en küçük şeylere de ağlıyor. Bazen kafasını duvarlara vuruyor, kendini tırmalıyor. Ondan sonrada gidip şikayet ediyor bana vurdular diye ve maalesef TikTok'da izliyor. Geçen gün eve geldim. Bana "bilgisayar aç LAN p**" dedi. Abisi olarak cidden endişeleniyorum bu durumuna. Büyük abiler, ablalar, bana ne yapmamı önerirsiniz?
Anneniz ve babanız size küfür etmesine bir şey demiyor mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı