Trust GXT 545 Wireless gamepad 265 TL!

dansemacabre

Kilopat
Katılım
21 Haziran 2018
Mesajlar
3.667
Makaleler
4
Çözümler
13
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yükseklisans
İndirimi belirtmeden söyleyeyim, önceki İtopya indirimlerinde 199TL'ye aldım iki hafta önce. Forumda kesin konu açılmıştır dedim ama açılmamıştı. Şu an 265 TL. Şarjı uzun süre gidiyor, tetik hassasiyeti mevcut ve malzemesi çok hoş (kadifemsi bir malzemesi var). Tekrar 199 TL'ye düşer mi bilmiyorum ama almak isteyenler değerlendirebilir. F710 yerine kesinlikle tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat güzel ama İtopya.

Eskisi gibi değil, genelde 1 iş gününde kargoya veriyorlar. Aynı şekilde ön yargım vardı ancak hem ben hem arkadaşlarım son zamanlarda bir kaç sipariş verdik hiç bir sorun olmadı. Müşteri hizmetlerine bağlanma sürem de 1 dakika, eskisi gibi onlarca kişilik sıraya denk gelmedim. Ek olarak Monster gamepad çok çirkin duruyor :(.

Bu üründen daha mı iyidir?
Attığınız ürün kablolu. Kablolu sıkıntı olmaz diyorsanız MSI modeli daha iyi gözüküyor. Bütçe arttırılırsa bunu öneririm. https://www.itopya.com/logitech-f710-kablosuz-pc-gamepad/
 

Bu üründen daha mı iyidir?
Attığınız ürün kablolu. Ben F710, F310 ve GXT 545 kullanan biri olarak kesinlikle aralarından en iyisinin GXT 545 olduğunu söyleyebilirim. Uzun şarj süresi (F710 pilli), daha rahat tutuş, kaliteli plastik hissi ve analog tuşlarının Logitech'in atari kıvamındaki tuşlarının yanında daha rahat hissettiriyor oyun oynarken. Ayrıca F310 ve F710 eski ürünler.
 
Güzel bir ürün, üstüne biraz daha koyup bunu da tercih edebilirsiniz.


Tabii geçen indirimlerde 249 TL'ye düşmüştü ama hala 350 TL'yi hak ettiğini düşünüyorum. Malzeme kalitesi üst seviye, tepki süresi çok hızlı ve ağır şekilde kullanılsa dahi 7 güne kadar gidebiliyor. (Tek şarjda 30 gün kullandığım oldu, günde 3-4 saat kullanıyorum.)
 

Geri
Yukarı