Oyunlardan çok etkileniyorum

Zubbezerretta

Centipat
Katılım
7 Eylül 2020
Mesajlar
22
Oyunlarda bir tehdit ile karşılaştığımda çok geriliyorum. Minecraft oynarken bile moblardan ürküyorum ve karşı karşıya gelmemeye çalışıyorum. Anlamadığım şey korku oyunu bile oynamıyor olmam. Bu sorunun üstüne gitmek için Metro serisine başladım ve 2033 Redux için kolları sıvadım. Sonuç: Olmuyor. Olmuyor. Olmuyor. Bir türlü yenemiyorum bu korkumu. Altı üstü bir oyun. Ölmüşsem ne olmuş tekrar başlarım ama oynarken öyle olmuyor. Tamam Metro serisi hikaye anlatımıyla, atmosferiyle, hikayesiyle zaten oldukça gergin bir oyun ama diğer oyunlarda neden yaşıyorum bu problemi anlamadım. CS:GO oynarken bile düşmanla karşı karşıya gelmeyim diye dua ediyorum resmen. Çok saçma değil mi? Allah rızası için yardım edin oyun oynayamıyorum bu saçma psikoloji yüzünden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yalan söyleyeyim Metro'yu oynarken bir gözüm kapalıydı. Başlangıçtaki merdiveni indikten sonra daha da adım atamadım, orada bıraktım oyunu :D
 
Bendede böyle olmuştu, Rainbow siz Vegas 2 oynayarak yenmiştim bu korkumu, önüme gelene sıkardım, bileğin iyi olursa sıkıntı kalmaz.
 
Bende tek bir oyunda yaşıyorum bu sorunu öldüğüm zaman yüreğim resmen ağzıma geliyor kalbim falan tuhaf bir şeyler oluyor. Oyun alt tarafı niye öldüğün için böyle şeyler yaşarsın ki işte geçmişte o oyunda yaşanmışlıkla alakalı galiba.
 
Ben oyun oynarken bir yandan telefonumdan YouTube videosu açıyorum güzel gidiyor. Deneyebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı