Evrimin var olduğuna dair kanıtlar var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası insanın evrimi bana saçma geliyor. Onun dışında bir sorun yok bence.
Hocam kanıtlanmış bir şey nasıl saçma olabilir ki? Bir sürü kemik gibi kanıtlar bulundu. Tabii sizin kararınız ama diğer tüm Evrim yasalarına inanıp buna inanmamak garip geliyor doğrusu...
 
Bana trol diyenleri takmıyorum ayrıca size cevap yazmıyorsam takmıyorumdur.
 
Allah rızası için konuyu kilitle ve gidip Teorinin sözlük anlamını oku. Sonra Evrimi araştır. 1 dediğin 1 dediğin ile tutmuyor.
Genel anlamda, teori; bir düşüncenin genel, soyut ve rasyonel olmasıdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bilim insanı olmayacaksan, bununla ilgili bir şey yapmayacaksan niye bu kadar zorluyorsun? Ne işine yarayacak? Kabul et geç işte.
 
Evrim ağacına karşılık evrimi çürütmesi için sözler köşkünü atacak olan kişiyi de ben bekliyorum hocam🤣
Evrim Ağacı ile Sözler köşkü denen kanalı rakip göstermenize şaşırmadım açıkçası.

Ne yapalımm güzel arkadaşım? Kendimizi videoya çekip dalkavuğa mı dönüşelim? Ne bekliyorsun? Burda söylenen ve atılan linkler doğru bilgiler. O kadar dar kafalısınız ki önünüzde bunu kanıtlayan şeyler olsa inanmayacaksınız.
Burada atılan bilgiler doğru değil ancak linkin doğru siteye yönlendirdiği konusunda haklısınız.

Darwin evrim teorisini ortaya attığında dünya gerçeğinden daha kısa süreli olarak biliniyordu, tam sayı aklımda değil. Şimdi de çıkmış 600 milyon yılda mikroskobik canlılardan şimdiki halimize geldik diyorsunuz. Bilgileriniz kendileriyle çakışıyor. Geçen de forumda 50 milyon yıllık ayaklı balina ile alakalı bir konu vardı. 66 milyon yıl önce dünyaya meteor çarptığında canlıların %75'nin öldüğünü inkar edecek yoktur herhalde 600 milyon yıl içinde 100 milyon yılda küçük böceklerin anca ortaya çıktığını söylüyorsunuz ancak bu sefer de meteor çarpmasında sonra 10 milyon yılda ortaya koskoca balinanın çıktığını söylüyorsunuz. Hani nerede 100 milyon yıllık böceğin mikroskobik canlıdan evrimi? Farklı farklı hayvanları ortaya koyarak her uzuv başına saçma sapan hikaye uydurarak kendinizi evrimi kanıtlamış varsayıyorsunuz.

Ben ne kadar yazsamda hepsinin boşa olduğunun farkındayım dediğim gibi herkes kendi hayatıyla ilgilensin. Bakın demek ki link atmadan anlatılabiliyormuş.
 
  • Beğen
İfadeler: AHT
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı