Z kuşağına neden kötü söylemlerde bulunuyorlar?

gokpeedy

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2021
Mesajlar
641
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu soruyu çok merak ediyorum benim de ailemde böyle insanlar var. Z kuşağı böyle kötü şöyle kötü, mezhebi genişler, falan falan... Vatan hainiymiş gibi kötülüyorlar Z kuşağını. Onlar bunu görmedi, şunu görmedi. Şükürler olsun görmedik, görmekte zorunda değiliz. En ufak bir şeyde hemen kötülemeye geçiyorlar. Evde televizyondan izledikleriyle dünyayı takip ediyorlar sözde. Annem, babam böyle insanlar değil şükürler olsun. Sadece etrafımda böyle düşünen insanları anlayamıyorum. Mantıklı bir açıklaması yok çünkü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belli bir nedeni yok. Teknoloji sayesinde daha çok paylaşım ve etkileşimde bulundukları için daha çok göze batan bir kuşak.
 
TikTok, giyim, konuşma tarzı, teknoloji ile çok fazla zaman geçirme vs. tabii ki herkes için geçerli değil, ama genel olarak böyle.
TikTok kısmı bana göre Z kuşağı değil. Onun dışında yine saçma sebepler. Mantıklı cevabı yokki bu sorunun.
 
TikTok, giyim, konuşma tarzı, teknoloji ile çok fazla zaman geçirme vs. tabii ki herkes için geçerli değil, ama genel olarak böyle.

Bu dediklerini Z'den önce gelen y kuşağı için değiştirebilirsin, walkman, müzik, tuhaf ispanyol paçalar, anarşist beğenmez tavırlar vs.
 
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar, TikTok, giyim, konuşma tarzı, teknoloji ile çok fazla zaman geçirme gibi nedenler yüzünden sevilmeme nedeni olmamalı. TikTok kötü bir uygulama değil, giyime kimse karışamaz, konuşma tarzı değişmez ve teknoloji ile az vakit geçiremeyiz çünkü teknoloji çağında doğduk. Sevilmeyecek bir yanımız yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı