The Witcher 3 güzel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Steam'den GOTY paketini almanı öneriyorum. 70 saatim var ve bu oyun mükemmel.
GOTY olanını aldım. Epic Gameste 15 Tl şu anda arkadaşlar sizlerinde bilgisi olsun.
Witcher 3 Geralt adlı witcherın maceralarını konu alan bir aksiyon macera oyunudur ve nioh dan (bence) kat kat daha iyidir. Ama oynamadan önce, fantastik evrenleri seviyorsan 1 ve 2. oyunu oynamanı daha sonra 3. oyunu oynamanı tavsiye ederim. Oyunlar eskiymiş çok oynayasım gelmedi dersen en azından bir video veya siteden ilk 2 oyunun hikayesini okuman ve 3. Oyunda karakterimizin (Geralt) nerede olduğunu ve ne yaptığını öğrenmeni tavsiye ederim, oyunu daha çok sevmeni ve evreni daha iyi kavramanı sağlayacaktır. Benim için oyun dünyanın en iyi 5 oyunu arasına girer ilk 3 oyunu da en az 2 şer kere bitirmişimdir. Sıkıldıkça evreninde gezip dolaştığım bile olmuştur. Oyunun evreni karakterleri, atmosferi ve hikaye anlatımı muhteşem. Oynamanı şiddetle tavsiye ederim
Hocam ilk 4 ün nedir oynuyucak oyun araştırıyorum bazen
 
Oyunun dövüş mekanikleri, karakter geliştirme kısmı, zorluğu, yaratıkların animasyonları, diyaloglardaki sadelik ve diyalogların etkisi... Gerçekten oyuna sizi çekiyor.

Witcher 3'ün dövüş mekanikleri oyuncuyu oyuna mı çekiyormuş🤭 Witcher 3'ün dövüş mekanikleri çıktığı sene için bile iyi değil, daha önce hiç iyi dövüş mekaniklerine sahip bir oyun oynamadın sanırım. Aynı şekilde yaratık animasyonlarının da pek bir numarası yok.
 
Bu tarz oyunları seviyorsanız alınır tabii, ama ben sevemedim.
 
Steam'den alıp, defalarca indirip oynamaya çalışıp bıraktığım bir oyun olduğu için beni etkilemiyor. Ama oynayış, hikaye ve animasyonlar fena sayılmaz oynarsanız hoşunuza gidebilir. Büyük ihtimalle oyunun beni etkilememesinin sebebi defalarca
The Elder Scrolls v Skyrim oynamış bitirmiş ve tekrar tekrar oynamış biri olarak beni etkileyemedi.
 
İlk iki oyunu bitirdim, şimdi de üçüncü oyunu oynuyorum 60 saate yakın oldu ve tek kelimeyle mükemmel bir oyun. Normalde bitirdiğim oyunları bir daha oynamasam da bu seriyi tekrardan oynayacağım.
 
Merhabalar.

Epic Games indirimlerinden dolayı Witcher 3 almayı düşünüyorum. Daha önce buna benzer oyun oynamadım geçen hafta Nioh'u aldım bedava olmasından dolayı. Nioh'u beğenmedim çok zor geldi ve biraz iç açıcı olmayan bir atmosferi var sanki. Witcher 3'de Nioh gibi bir oyun mu yoksa çok daha iyi mi ona göre almayı düşünüyorum.

Beni sarmadı. 2-3 saat oynayıp sildim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı