Kilo alamıyorum

Süt, muz ve bal karışımı garanti kilo aldırıyor. Spora giderken kütle kazanmak için bu yöntemi kullanıyordum. Spor yaparak yemeyi dene, çünkü spor metabolizmanı hızlandırır ve bu süreçte kilo alıp verebilirsin.
 
Kilo almak var, kilo almak var ve sizinkisi hiç sağlıklı değil. Ayrıca kilolu olmak hiç iyi değil, zayıflığınızın kıymetini bilin.
 
Erkeğim, boyum 1.61 ama kilo alamıyorum. Hiç sebze yemem ama sebze dışında her şeyi yerim. Ona rağmen kilo alamam. Günde ortalama 600gr tüketiyorum ama yine de fayda yok. Lahmacun olsun 4 tane yerim, makarna olsun tavayı silip süpürürüm. Ne kadar yesem de 1 saat sonra yine acıkıyorum. Evde hafta sonları ve okuldan geldiğimde ne dışarı çıkıyorum ne bilgisayarın başından kalkıyorum. Sadece boş boş sandalyede vakit geçiriyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Spor yapman lazım. Kas kütlesi ile kilo alacaksın.
 
Erkeğim, boyum 1.61 ama kilo alamıyorum. Hiç sebze yemem ama sebze dışında her şeyi yerim. Ona rağmen kilo alamam. Günde ortalama 600Gr tüketiyorum ama yine de fayda yok. Lahmacun olsun 4 tane yerim, Makarna olsun tavayı silip süpürürüm. Ne kadar yesem de 1 saat sonra yine acıkıyorum. Evde hafta sonları ve okuldan geldiğimde ne dışarı çıkıyorum ne bilgisayarın başından kalkıyorum. Sadece boş boş sandalyede vakit geçiriyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Doktora git, ben gittim ve diyabet çıktım.
Hiç kilo alamıyordum olması gerekenden 20 kilo azdım sonra doktora gittim ve diyabet olduğumu öğrendim, kesin tanı koyamam ama olabilir. Bu arada diyabet şeker hastası demek.
 
Muhtemelen ergen çağındasın ve hareket etmesen de vücudun fazla enerji harcıyor. Yaş aldıkça kilo almaya başlarsın, askere gidince de göbek yapar dönersin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı