Reddedildim

Birkaç gündür sınıftaki serseri denebilecek ağzından küfür eksik olmayan sınıftakilere zorbalık yapan bir çocukla konuşuyor ve oldukça yakın gibiler.
maco-erkek-seven-kadin_2078792_m.png

632638178054111233.png
Şunu da atayım dedim.
 
Değer verdiğiniz bir kişiden red yemek acıdır.
Fakat o size değer vermiyorsa ve şu ana kadar bir şey yaşamadıysanız bırak 50 kuruşcularla takılsın. Üniversiteye geçince de düzgün erkek yok ki ilişkim olsun der bu tip kızlar. Bide müzik dinleyin kafa dağıtır.
 
Merhaba, 4 aydır konuştuğum çok sevdiğim ve değer verdiğim bir kız vardı ve 10 gün kadar önce kendisine hediye bir kitap alıp arasına not, kendisi için çizdiğim bir resim koyup ona verdim teşekkür etti bana. Kız için şiir yazdım ve o şiirle açılmaya karar verdim, daha önce kimse için bir şiir yazmamıştım ama çok güzel olmuştu. Yakın zamanda şiiri verip açıldım ve reddetti, ben sevmiyorum arkadaş kalalım klişelerini söyledi ilk defa bir açılmıştım çok üzüldüm. Birkaç gündür sınıftaki serseri denebilecek ağzından küfür eksik olmayan sınıftakilere zorbalık yapan bir çocukla konuşuyor ve oldukça yakın gibiler. Canımı sıkıyor çünkü onda olup bende olmayan ne olabilir diyorum hiçbir saygısızlığımın olmadığını ve onu hiç üzmediğimi düşünüyorum. Her neyse uzun bir yazı oldu içimi dökmek istedim. Ha bir de bağlama öğrenmeye karar verdim unutup rahatlamak için.
Kendisi kaybetmiş, belli ki yaptıklarını çok hak eden biri değil. Olur böyle olumsuz şeyler, devam etmeyi öğrenmen lazım. Evet tabi bir süre duyguyu yaşa fakat hüzne alışma, tez zamanda bu durum içinden çıkıp hayata devam etmen harika olacaktır. Birkaç gün üzülebilirsin fakat ondan sonra kendini toplamaya çalış. Birkaç gün üzülebilirsin dememin sebebi ise birden bu durum içinden çıkamayacağını biliyorum. Verdiğiniz değerin karşılığını almadığınız zaman ittirmeyin, bu da ufak bir tavsiye kalsın.
 
Bu saatten sonra diyecek pek bir şey yok açıkçası. Arkadaşların dediği gibi kaybeden taraf siz değilsiniz, o. Gerçekten derinden yaralayan ve üzen bir olay reddedilmek. Yakınlığı sizin gibi biri yerine bahsettiğiniz o serseri tipe gösteriyorsa zaten sizin gibi birini hak etmiyordur. Her ne kadar günümüz kızları saçma bir şekilde sadece serseri tiplere yakın olsa bile düzgünleri hala var.

Önünüze bakmaktan başka çareniz yok. Bu şekilde devam edin emin olun karşınıza çok daha iyileri gelecektir. Tam aksine açıldığınız kişi hiçbir zaman beladan uzak olmayacaktır muhtemelen.
 
Şu tür konuları Technopat gibi bir foruma açmakla hata ediyorsunuz. İçeriğe bakmadan, konuda “kız” kelimesini gördüğü gibi kahkahayı yapıştıran bir kanser bir kitle var forumda. Konuya gelirsek akışına bırak, reddedilmek ayrılık kadar ağır bir şey değil. Kısa sürede geçiyor.
 

Geri
Yukarı