Süleyman Soylu: "LGBT’yi çocuklarımızı ahlaksızlığa sevk etmesin diye engelledik, biz Müslüman bir devletiz"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
LGBT konusu hakkında yorumum yok fakat "Biz Müslüman bir devletiz" kısmına katılmıyorum.
Türkiye laik bir ülke değil miydi?
 
Böyle olmadığını gayet iyi biliyorsun. Örnekleri mevcut. Bugün Kerimcan diye bilinen zat milyonlar takip ediyorsa ve sen bundan bir rahatsızlık duymuyorsan. Seninde önce halletmen gereken şeyler var. LGBT Eş cinsellik Çok eşlilik bunları normallleştiremezsin. Z kuşağının eksikliği bir şeylere aykırı olmayı akıllı olmak zannediyor. Sorguladığı falan yok bilimle ilgilendiği falan yok. Sadece bunun muhabbetini yapmayı sever.

Sabahtan akşama kadar Enes Batur videoları izleyip Twitchdeki takip ettiği insanların düşünceleriyle kendisine yol çizen bir insan burada gelip bana bilimden bahsediyor. Özgürlüğün ve çağdaşlığın arkasına sığınıp türlü ahlaksızlar yapılıyor bunları görmüyor musun?

Enes Batur, Twitch izlemem. Kerimcan Durmaz'ı takip eden etsin banane ailesi bakamıyor sa ben mi düşüneyim? Bir insan çıkıp ben sokağın ortasında LGBT'yim diye bağırmadığı sürece beni rahatsız etmez ya da 2 erkeğin sokak önünde öpüştüğün de gidip napıyorsunuz demem, oradan çekilirim ya da bakmam. Ben bir şeye aykırı olduğum da kendimi zeki sanmıyorum. Bir gün öleceğim ve bana neden onlara engel olmadın, neden onları destekledin? Gibi sorular sorulmayacak, her koyun kendi bacağından asılır onun anası babası engelleyemiyor ise bu benim umrum da değil.
 
Birader örnek vererek konuşacaksak, inançlı gibi görünüp tecavüz yuvası çıkan yerleri gösterirler karşına ve İslam yasaklansın derler. Ne olacak bu durumda?

Birader inançlı biri gibi gözüken beni ilgilendirmez. Ne bileyim bir din düşmanın dini karalamak adına böyle bir şey yapmadığını?
 
Laik bir devlet olman bu tarz insanların gözümüzün önüne sokulacağı anlamına gelmez. Benim kardeşimin eşimin dostumun bu kişilerden etkilenebileceği gerçeği varken yasaklanması en doğru karardır.
Bende senin gibi homofobik insanlar görünce etkileniyorum, o zaman sende var olma. Ben de sana yasak gelsin istiyorum.
 
Birader inançlı biri gibi gözüken beni ilgilendirmez. Ne bileyim bir din düşmanın dini karalamak adına böyle bir şey yapmadığını?

Dostum sen dalga mı geçiyorsun Allah aşkına? ülkemizin yarısından fazlası Müslüman bu ülkede tecavüzcülerin neredeyse hepsi Müslüman ama sözde. 60 yaşında ki dayılar kız kesiyor? Müslümanlığı kötülemiyorum bizim ülkemizde olanları söylüyorum diğer ülkeler dini İslam bizden daha kötü durumda.
 
"LGBT'ye karşı alınan kararlar yerinde diye düşünüyorum."
İnsanların doğuştan gelen cinsel yönelimlerini sanki terör örgütü gibi lanse etmenden.
İyi alıştılar insanları ötekileştirip terörist ilan etmeye ondandır.
😂 Çünkü ötekilersiniz. Normal insan kiz ya da erkek doğar karşı cinse ilgi duyar. Yaradılış bunu gerektirir. Sizin düşünceniz ateist olayim LGBT savunayim havali olayim seklinde. 😂 Sapık doğdunuz sapik gideceksiniz
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı