Türkçülük - Turancılık ırkçılık mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızarım! Türk milliyetçiliği ve Faşizm farklı kavramlardır. Türk milliyetçiliği; "Türk'üm" deyip ilimde, sanatta iyi işler yapmak, dünyaya "İşte Türk" dedirttirmektir. Faşizm ise "Türk'üm" deyip kan dökmektir.
 
Türkçülük Türkleri tek bayrak altında toplamak değil mi? Irkçılıkla pek alakası yok ki.
Neden ırkçı olsun, Türk; kendini Türk hissedene denir. Türk Kürt fark etmez, kardeştir.
Türkçülük demek; bütün Türkleri tek bir çatı altına toplayıp birleştirmek demektir. Diğer geride kalan azınlıkları ise eşit haklar verilerek tek bir çatı altında millet, ulus bilincini oluşturmaktır. Yani Türküçülük faşizan veya ırkçı temeller üstüne kurulmamıştır. Atatürk milliyetçiliği böyledir.
Ben sosyal medyada gördüklerimi söyledim, o zaman sosyal medya gördüklerim boş yere milliyetçilik yapıyorlar herhalde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biz ırkçı değiliz, onlar TÜRK değil.
Onlar kimler acaba?
Çünkü üstünüz :)
Evet hatta o kadar üstünüz ki, Türk olmayan birinin bu ülkede sadece bir hakki vardir o da Türklere hizmet etme hakki degil mi?
Mesala 3 kıtaya hüküm etmek.
Yada direkt olarak en eski ırklardan olmamız.
En eski irklardan olmamiz ya da bir zamanlar dünyanin yarisina sahip olmamizin su an bulundugunuz pozisyona ne katkisi var acaba?
Kisacasi bu irkciligi birakin hicbir irkin digerine bir üstünlügü yoktur ve ayrica haddinizi asmayacak yorumlar yapmamanizi tavsiye ederim. Gidin Nihal Atsiz okuyun, egonuzu oradan tatmin edin ama bu söylemlerinizle bunu bize dayatmaya calismayin.

Sevgiler :)
 
Ben sosyal medyada gördüklerimi söyledim, o zaman sosyal medya gördüklerim boş yere milliyetçilik yapıyorlar herhalde.

Onlar Alman, nasyonel sosyalizmini destekleyen bir avuç tarihten uzak insanlar. Dediğim gibi gerçek Türkçülerin kimliği Atatürk milliyetçiliğidir ve bu milliyetçilik ırkçılık üzerine asla kurulamaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı